herrkomisar Vloženo 3. Srpen 2011 Vloženo 3. Srpen 2011 Mám problém,dnes na diagnostice mi naskočila chyba na elektromagnetickém ventilu nastavování vačkového hřídele N205. Chtěl bych vědět jestli někdo tohle řešil?Jak je to s výměnou jestli to raději strčit do servisu nebo se to zvládne doma?Jaké měl projevy před a po výměně?Kolik stojí a jaké je číslo dílu? Najde se někdo kdo poradí.......... Citovat
herrkomisar Vloženo 5. Srpen 2011 Autor Vloženo 5. Srpen 2011 (editace) Problém vyřešen.!!!!Třeba se někomu bude hodit,vysvětlení. U octavií je elektromagnetický ventil nastavování vačkového hřídele N205 jištěn pojistkou.Ve skutečnosti pojistka jistí palivové relé a zároven i jmenovaný ventil.Pojistka praskla - nešlo čerpadlo v nádrži - něšlo nastartovat - pojistku jsem vyměnil - a chyba se při startu načetla do paměti závad. Po vymazání závady a ujetí cca 100km se chyba už v paměti neukázala. Editováno: 5. Srpen 2011, autor: herrkomisar Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.