Jirkaxx Vloženo 17. Červenec 2006 Vloženo 17. Červenec 2006 Čaute.Mám takovej napad v hlavě.Nevíte jestli je možný nainstalovat do fáčka motor z fiatu uno? Myslím motor 1.4 turbo....jako nemyslím,že bych to vytvařel sám,ale spíš jsem myslel abych o tom aspon něco hodně malo věděl...Díky Jirka Citovat
Host Guest Vloženo 23. Červenec 2006 Vloženo 23. Červenec 2006 v podstate tam mozes namontovat motor aky len mas po ruke,druha strana veci je ta ze to bude dost komplikovane na prestavbu a nemas sancu prejst na STk s takymto vytvorom.Mne sa pred casom podarilo do Favorita namontovat motor Uno 1,5 100 konovy a prednu plus zadnu napravu s Fiatu PAnda 4x4. Jazdne vlastnosti uzasne,ale musel som STK riesit inym sposobom ako je zvycajny. Citovat
BALI Vloženo 12. Září 2006 Vloženo 12. Září 2006 Tenhle nápad jsem už taky měl,ale když jsem to řekl strejdovi-automechanikovi,tak jsem slyšel hooosně neslušnejch výrazů,co jsem to za debila Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.