Srpen 9, 201114 r Autor sem s nim teda ked mozes prosim ta ... EDIT: nic som nenasiel ! Upraveno Srpen 9, 201114 r od Wojnar Edituj příspěvky!!
Srpen 23, 201114 r Autor zdar. tak som sa skontaktoval s tym panom ako si mi poradil ten ma odporucil na jedneho tiez vraj pana majstra prisiel som skotroloval diag. kde zistil snimac teploty vody - vymenene, rozvody co sa tyka nastavenia su v norme vraj nemam riesit, turbo - OK, trysky ok jedna trosku viac ale v norme ... kolesa som vymenil za 16ky 215/55 Continental ... este vraj moze byt ze vaha vzduchu moze byt zanesena ale na diag. neukazalo ziadnu chybu - a vraj sa neodporuca cistit .. ale videl som par pripravkov na cistenie ... takze neviem ... este som nemal dlhu trasu kde by som zistil zmenu a teraz to teplo ...
Srpen 25, 201114 r Autor ok tak dnes po diagnostike kde bolo vsetko v norme ... natankujem a uvidim ... ps : aky je optimal tlak na 215/55/16 na krytke auta je predne 2.8 a zadne 2.6 nieje to vela ?
Srpen 25, 201114 r Myslis si ze vyrobca klame ked ti dal nalepku na krytku nadrze ako maju bit spravne nahustene pneumatiky Daj 2,2 aj na predne aj zadne. A uvidis aku budes mat spotrebu a za pol roka kupujes novu sadu -4kusy pneumatik. A TU JE SKODA FORUM!!! Upraveno Srpen 25, 201114 r od PROCHY603
Září 8, 201113 r Autor este mi poradili vymenit snimac teploty paliva vraj aj ten moze zapricinit zadymenie ... ? ci ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.