semirr96 Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 kluci idem s autom na technicku a chcem vymenit v nadzke kapalinu mam obavu ze ma nizky bod varu a nechcem aby ma posielali na opakovanu technicku chcem ju vymenit v celom systeme len mi to zatial casovo nevychadza. Problem je v tom ze neviem co tam bolo naliate a neviem co tam mam naliat moze sa stat nejaky pruser az by som to pomiesal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 (editace) BRZDOVA KVAPALINA SA MENI KOMPLET V CELOM BRZDOVOM SYSTEME!!!! Daj si to vymenit do servisu!!!!! Brzdovu kvapalinu ti vymenia za 20 minut!!! Ked nevies co tam mas naliate tak si to duplom daj vymenit do servisu. A co tak si precitat manual k autu tam je to napisane!!!!! Ak nemas manual k autu ta sa da aj STIAHNUT!!!!:feve: A norma brzdovej kvapaliny je aj na VIECKU-ZLTE VIECKO !!!! Editováno: 8. Srpen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semirr96 Vloženo 13. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 Prochy mas to za Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.