džony Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 Zdar škodováci, tak mám docela problém, zakoupil jsem jetého superba u autorizovaného prodejce škoda, vše bylo ok auto bylo deklarované jako nebourané, vyzkoušené, mám to napsané i v tom technickým prohlášení od prodávajícího, ale zajel jsem do servisu a ejhle auto bylo na stolici a bouchlý na zadek, v tej datábázi co maj není ani zmínka o tom že se něco na tom dělalo, tak se ptám jestli mám nějakou šanci se s nima handrkovat o nějakej slevě nebo vrácení (ale to moc nechci páč je to jináč pěknej kousek), prostě mi to ten prodejce zatajil. Díky za tipy a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 Pokud ti něco zatajili, tak máš nárok na odstoupení od smlouvy nebo na slevu. Ale na tobě bude dokázat že bylo auto bouraný a voni o tom věděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.