tom.faktor Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 (editace) Zdarec jak svina, dneska jsem delal beznou udrzbu a po skonceni jsem si vsiml, ze z LP svetla kape nejaka voda.... Je to cire, bez zapachu, neni to od ostrikovacu, ani z chladice... Behem cca 1/2 hodiny vykapalo cca 1 dl, muze to byt (v tomhle mnozstvi) zatekle do svetla? Mam xenony, sklo neni orosene..... nadobtrikovacece os Edit 12.48- Jelikoz ubyva voda v nadobce ostrikovace, jedna se nejspis o tekouci ostrik svetel, poradi mi nekdo, jestli musi svetlo ven? Diky Editováno: 18. Srpen 2011, autor: tom.faktor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 Jestli ti to protéká kolem ostřikovače u světla tak tam může být špatné těsnění. Světlo vyndáš ven jedině když sundáš nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.