Publikováno Srpen 19, 201114 r Zdravím, předem se omlouvám, pokud jsem to špatně zařadil, ale potřebuju radu od zkušenějších, už nevím kde bych se ještě zeptal. Nejedná se o auto, ale jen potřebuju něco vědět ohledně motorového oleje. Je motorový olej nějak agresivní vůči gumovým těsněním a plastům? Budu ve vidlici na kole měnit mazání - místo vazelíny olej, ale nevím jestli motorový, nebo tlumičový. Jelikož jsou ve vidlici plastová kluzná pouzdra a gumová těsnění, tak aby je to nějak nerozežralo apod. Tak snad se nikdo neurazí, že padl dotaz z jiného tématu a někdo bude vědět :-) Díky
Srpen 19, 201114 r Tak ať. 1. Když tam výrobce použil vazelínu, měl k tomu asi důvod. Nebude olej špatná cesta? 2. motorový x tlumičový ..... za mně tlumičový a není o čem dlouze diskutovat.
Srpen 20, 201114 r Autor Vazelína tam sice je, nebo byla, už jsem to měl jednou rozdělané a dával novou, jenže najel jsem 200 km a vidlice byla ztuhlá jako dříve. Normálně se i dražší vidlice, né co mám já předělávají na olejové mazání, ale někdo píše takový olej a druhý zase jiný a teď mi právě někdo nasadil brouka do hlavy s tím, že mi to něco rozežere když to má kluzné pouzdra z plastu. Zatím jsem neviděl, že by někdo psal, že se mu to stalo, ale tak radši se zeptám :-)
Srpen 21, 201114 r Tak obecně motorový olej v tomhle směru agresívní není. V motoru jsou taky gumové díly (gufera, těsnění) a jsou v poho. Ale jak píšu, do tlumičů použij tlumičový olej.
Srpen 21, 201114 r Teď jde o to jestli na to jsou tlumiče stavěný.Já z vlastní iniciativy taky dal do vazelínových tlumičů na kole drahý tlumičový olej z motorky a oni se ty tlumiče potom chovali špatně. Navíc po pár hupech mi to začalo protejkat okolo těsnění...Holt není tam dvojté gufero jako na mašině
Srpen 22, 201114 r Autor Pod gufera chci dát molitanové kroužky, ty to budou pěkně mazat a rozhodně to přes ně poteče hůř než kdyby tam nebyly :-) Chce to jen trefit viskozitu oleje.
Listopad 10, 201113 r Zalezi co si pod tim predstavujes, jestli ti zustala treba pulka kanistru, a mas ho dobre zavreny a nekde v chladnu a temnu, tak neni problem ho dalsi rok pouzit. Kdyz bys mel jen nacnuty kanistr, ze ktereho jsi odlil treba jen pul litru, tak bych se nebal ani skladovani 2let, bo tam v pomeru nebude tolik vzduchu ktery by ten olej nejak degradoval. Kdyz je olej origo zavreny, tak ma minimalni trvanlivost pri dobrem skladovani 5 let. Nekde byly testy 10 let skladovaneho oleje, a testy vysly OK. Ovsem asi zalezi i na znacce oleje a dalsich vecech, nekdo kdysi uvadel ze starsi a mene vykonne oleje jsou pouzitelne i za mnohu let beze zmeny, oproti syntickym olejum ve kerych castecne degradujou nejake ty aditiva atp..
Listopad 11, 201113 r 4 roky nenačatý,a načatý to samé co v motoru ať jezdí či ne rok max 2 . . . . Upraveno Listopad 11, 201113 r od stk
Listopad 12, 201113 r Potřeboval bych ještě poradit.Je dobré před výměnou oleje udělat ,,proplach" nějakým levnějším olejem stejné viskozity?A máte nějaký osvědčený eshop kde olej koupit? Děkuji všem za radu. Upraveno Listopad 12, 201113 r od vitezslav2
Listopad 13, 201113 r I když chci přejít na jinou značku oleje? Upraveno Listopad 13, 201113 r od vitezslav2
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.