Publikováno Srpen 20, 201114 r Jaké máte zkušenosti s autokosmetikou, čistícími a ošetřujícími prostředky na přístrojovou desku, tapecy, plasty, čalounění sedadel atd. co se Vám osvědčilo a co raději nekupovat ??? Já aktuálně používám čistič přístrojové desky od firmy Sonax, na tapecy a sedačky čistící utěrky na interiér také od Sonaxu a na zkoušku jsem koupil Inetior Trim Cleaner origo Škoda, no ale výsledky mne nikterak neohromily, čistí to, ale není to žádný zázrak, máte někdo odzkoušené jiné značky a typy konzervačních a čistících prostředků ať vím co příště koupit ?
Srpen 21, 201114 r Autor Trochu jsem projel jiná fóra a doporučené prostředky na ošetření interiéru a palubní desky jsou např. následující : Riwax Cabin Clean Flowey General Cleaner Autoglym Interior Shampoo máte s nimi někdo zkušenosti ? Použít v kombinaci s utěrkou z mikrovlákna a také vždy používat na ošetření palubní desky matné prostředky kvůli eliminaci případných odrazů palubky ve skle na slunci, rozhodně nedoporučují používat JAR nebo podobné saponáty ...
Září 22, 201212 r Mne teraz znamy odporucil nejaky prostriedok "Plak" ale este som to neskusal, takze nemam osobnu sskusenost, ale on to dost chvalil. Pouziva to dokonca aj na plasty v exteriery. Videl som Feliciu jeho sestry a na nej su cierne plasty na naraznikoch a zrkadlach ako nove. Upraveno Září 22, 201212 r od arch
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.