Fíla Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 http://www.novinky.cz/koktejl/lide-chteji-...0941_2k3k0.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Picovina, ale skocim si, kdyz na to nezapomenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Už vydím jak budu skákat jako jedinej a lidi si budou klepat na čelo,že blbnu z vedra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 To je ale chujovina, bych chtěl vidět toho exota, co to vymyslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 To je ale chujovina, bych chtěl vidět toho exota, co to vymyslel. Ze by nejakej AMIK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Ze by nejakej AMIK? To je dost pravděpodobný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Skočte prosím v pátek v 11:02:47 SEČ ať spadne poslanecká sněmovna Díky mému naprosto geniálnímu mozku jsem tento čas spočítal na setinu přesně Klidně si skočím když si vzpomenu, ale je mi jasný že se mi lidi budou smát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Já posouvat planetu nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 lepší než n+co posunovat je zasunovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Fakt už neví co by vymýšleli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 jezis oni nemaj co delat nebo proc takove blbosti vubec vymejslej?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Picovina, ale skocim si, kdyz na to nezapomenu Jen se ser, woe, posunete zemi a narazime do jiny planety! A ja si te pak najdu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scully Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Sakra já neskočil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Citim, ze se ritime jinou drahou, je to jasne citi, bude se ochlazovat - na 30C... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.