acek Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 Ale dodělat se dá cokoliv i z face modelu a pak budeš mít tu max výbavu. určitě tam je možností ještě spousta. Jinak ať slouží. Já osobně jsem s OII spokojen a nejen s ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 28. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 Richarde tak přišla na 240 pěněz najeto 80 tkm mám nějaké fotky ale jen málo sem myslel do profilu jako máte vy ostatní jinak asi po 14 dnech ježdění sem jel prodat tu feldu a hele málem sem to neuřídil připadal sem si jak v traktoru jo holt na lepší si zvykneš rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 28. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 for acek : no už mi to nějakej maník tady nabízel ty sklopný zrcátka ale dát trojku + práce a ještě kuchat dveře vyměnit panel ovládání zrcátek a výsledek že si zklopíš zrcátka mi příjde trochu divočina i když u Penny dobrá věc to nepopírám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 240tis. je řekl bych hodně dobrá cena! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 Hele časem se začneš nudit a přijde na vylepšování a dodělávání toho co se ti zalíbí a ještě to tam nemáš Tak i zrcátka pak rád doděláš Tak mě jěště napadlo sound systém máš? To je taky lepší výbava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 28. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 taky jsem strávil na internetu dobrý 2 měsíce nějaký auta mi utekly taky jsem měl možnost mít jako ty tu DSG převodovku ale měl jsem z toho obavy jednak z toho že nebude řadit jak chci já a jednak jsem slyšel že když se podělá tak tě to zrujnuje spotřebu mám stejnou jako ty jezdím 90% mimo město ale ne na dálnici tzn. okresky a nemůžu se dostat pod 6 litrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 28. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 for acek : no asi jo má to repráky čtyři vepředu a dva vzadu (vepředu nahoře u kliček pro otevírání dveří a dole klasicky jako bejvaj) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 Sound systém u OII má celkem 12 reproduktorů a v každých dveřích 3.A má to nápis na mřížkách sound systém. A jednotka je umístěna pod sedadlem řidiče.Tak to bude asi něco co nemáš.Ale taky se to dá dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 28. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 (editace) aha no já měl vždycky 2 ted mám 6 a když to vohulim na hlasitost tusim 14 (polovina tuneru) tak kromě zalehlejch uší mi ještě poskakuje Bohemáckej klokan co mám přivázanýho na zpětným zrcátku takže za mě - TO STAČI :band Editováno: 28. Srpen 2011, autor: zdenusoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 Jj ale sound systém zní líp .Jak říkám čas ukáže a na vylepšování může dojít.Teď jsi v opojení a až vystřízlivíš uvidíš sám.Zažil jsem to samí a pak to vypuklo samá dodělávka a předělávka do doby než jsem si koupil audinu a v oktávce se už svezu jen z řídka, tu teď prohání manželka. a já si vymějšlím zas prozměnu dodělávky na audině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 28. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 aha no to je spíš asi o té či oné povaze člověka jak dlouho už máš octávku? ptám se proto, že prej už fábie a octávky nereznou tedy pokud nejni sestřelená a opravovaná a ještě dotaz jakej máš názor na dodělání zástěrek četl jsem tu zastánce i odpůrce zástěrek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 Je to m.r.2005/6měs. A mám ji víc jak čtyřy roky.A nějaký slabší místa OII měla hnila kapota v oblasti přední masky.Ale na to je desetiletá záruka na prorezivění a lak pokud se nepletu. Co se týká zástěrek tak ty jsem montoval jako první věc protože to bylo nahozený od kol jako prase.Je fakt mám kola 205 55 R16 ET35 a ty jsou už dost ven ale ještě nelezou z blatníků a to dost špinilo boky dveří a zadního nárazníku.Po montáži je to ohodně lepší. A jelikož mám černou barvu tak ty zástěrky s tím laděj perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 zdenusoun:budeš prekvapený,ale podľa niektorých Octavie II hnijú viac ako Felicie...daj si pozor hlavne na ošúchané prahy od tesnenia na dverách... a na kapotu(hlavne do MR 2007)-zlý postup zvárania....ked si chceš uplatniť záruku na prehrdzavenie karosérie,tak musíš mať auto servisované Škodovke a nepreskočené kilometre medzi servisnými prehliadkami RicharD: kontaktuj užívateľa vwberni,ten dorábal šíber na O II combi a rezal len dieru do strechy a vyšlo ho to na + -30 000kč...má tu aj vlákno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.