TomasB Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Tak jsem vzal 3 krát stejnou díru a mám nějak nakřivo volant. Asi tak o 3-5mm. Obávám se, že mám geo v prdeli. A to ji mám dělanou asi před 1/2 rokem. Díra to byla, jak říká Palo, jak do kundy. Byla na mostě přímo v místech, kde se most na horizontu láme, takže nebyla vidět. Poprvé jsem ani nevěděl, co se stalo. Podruhé už jsem to věděl, ale zapoměl jsem na ni, a protože nebyla na tom horizontu vidět, tak zase do ní. Byla tak 20 čísel hluboká, na mostě se propadl asfalt a to ze dne na den. Dneska už to opravujou, ale už se to propadá i na druhé straně. Vzal jsem ji pokaždé asi tak v cca 110. Bylo to něco jako najet na pražec. To mám radost. No asi to urychlí výměnu tlumičů... Už se potvůrky válejí ve skříni 3/4 roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 já sem naletěl asi ve 120 na vyfrézovanou díru v cestě skřivil sem si pravou tyč řízení,,jenom lehoučce,,a taky sem měl volant nakřivo,,teď mám komplet všechno vyměněno,,čepy ložiska,silentbloky v ramenech,,gumy stabilizatoru,kosti,vše v orig......a pecka,,sedí jak přibity a volantek narovno nechci tě strašit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 já sem naletěl asi ve 120 na vyfrézovanou díru v cestě skřivil sem si pravou tyč řízení,,jenom lehoučce,,a taky sem měl volant nakřivo,,teď mám komplet všechno vyměněno,,čepy ložiska,silentbloky v ramenech,,gumy stabilizatoru,kosti,vše v orig......a pecka,,sedí jak přibity a volantek narovno nechci tě strašit Doufám, že to zaplatila příslušná správa silnic.... Mrchy jedny svinský. Všechno rozhrabou, pak to jdou rozhrabat zase jinam, neoznačej to a pak do toho s miláčkama jezdíme. Hnal bych je svinským krokem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.