Publikováno Září 1, 201114 r Zdravím, v autě centrál, fungoval bez problému, v poslední době fungoval pořád hůř a hůř a teď už nefunguje vůbec, dioda svítila slabo tak jsem vyměnil batérku, teď svíti hodně ale pořad nefunguje, da se to nějak nastavit (spárovat) ? nevím či je to originál nebo jen dorábane a mam jen jeden klíč a jedno dálkové, pokud ma někdo poznatky jak na to budu vděčný klíč i dálkove je na fotce
Září 2, 201114 r Je to D.O. ktore sa montovalo do SKODOVIEK. Treba tu na fore pohladat je tu aj navod na kodovanie toho dialkoveho ovladania.
Září 2, 201114 r JEHLA: Pri vymene baterky v D.O. TREBA znovu zas prisposobit-nakodovat D.O. k autu. Frekvencia ostava len sa prerusi komunikacia medzi autom a D.O. preto treba znovu nakodovat. Upraveno Září 2, 201114 r od PROCHY603
Září 2, 201114 r Autor ale jak obnovím tu frekvenci ? někdo píše že je to originál a jiný že je to neoriginál? poradí někdo jak to udělat aby to fungovalo?
Září 3, 201114 r PROCHY603 - jo takhle. No já měnil baterku v DO, ale všechno mi funguje normálně dál. Takže se to může jen stát, ale nemusí?
Září 3, 201114 r JEHLA23: Su D.O. ktore po vymene baterky musis zas naucit -nakodovat abi komunikovali -fungovali s tvojim autom. Plati to pre original aj neoriginal D.O. Upraveno Září 3, 201114 r od PROCHY603
Září 3, 201114 r ale jak obnovím tu frekvenci ? někdo píše že je to originál a jiný že je to neoriginál? poradí někdo jak to udělat aby to fungovalo? Frekvence je stejná jak psal Prochy. Musíš jen nakódovat to se dělá přes BSG myslím, četl jsem o tom na fóru. Projeď TOTO a něco tam snad najdeš nebo s tím jeď do servisu.
Září 3, 201114 r Autor děkuji, děkuji, funguje to skvěle Postup : 1) odemkneme auto klíčkem, vlezeme dovnitř, zavřeme dveře a klíč strčíme do zapalování na polohu 0 2) podržíme najednou oba "čudlíky"na dálce (kontrolka začne blikat) tak dlouho, než se kontrolka rozsvítí (nebo zhasne? už nevím, ale prostě přestane blikat ) cca. 15-20 sekund 3) otočíme klíčkem až se rozsvítí kontrolky na palubce (poloha 1) 4) zmáčkneme 3x po sobě tlačítko na odemknutí na cca.1 sekundu, mezi zmáčknutími uděláme krátkou pauzu (2-3 sec) 5) při 3-tím zmáčknutí se rozblikají blinkry asin 5x a je hotovo funguje to, kdo ma rovnake dalkove tak je to 100% original škoda a funguje tento postup na sparovaní
Září 3, 201114 r je to možný studuju zabezpečovací techniku a takhle stejně se kódují DO i na garážová vrata atd. takže vlastně to umím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.