Host Makyn20 Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 (editace) Ahoj, v pátek 2.9. jsem si přivezl novou Octavii Tour s najetými 10 km. Tudíž úplně funglovka.no a těď k otázce. Je to 1.6 MPi tudíš tichý motor. Přijel jsem domů(vesnice-ticho) a všiml jsem si že když pustím spojku tak je trochu venku slyšet točení hnací hřídele. Sešlápnu spojku a přestane. Proto jsem se vrátil do škodovky a tam mi na servise řekli, že je to normákní, že motory jsou čím dal tíší a jelikož musí být vůle na ložisku tak je to trochu slyšet když se povolí spojka a auto je na volnoběh. Nemáte stím někdo zkušenosti u takhle novýho auta. Ve městě, kde je všeobecnej hluk tak to samozřejmě slyšet není. Měl jsem před tím Fabii II a ta měla najeto 36 tis km a tam to tak dělalalo něco podobného. Povyměňovali ložisko na spojce v převodovce a stejně to bylo pořád trochu slyšet. Prosím o zkušenosti. Za studen slyšet není Editováno: 4. Září 2011, autor: Makyn20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Já si myslím, že by to slyšet být nemělo..... Zkus jinej servis, normální to podle mího názoru není. My máme v práci 1.2 TSFI nebo co a neslyšíš nic..... Je tam vůle. Nezhoršuje se to při zatáčení? není to homokineťák sice novej, ale vadnej? Zkus plnej rejd a sešlápnout plyn na podlahu obě strany, jestli to nezačne hlučet...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 NN je to slyšet normálně jenom při volnoběhu u LP kola. Byl jsem ve dvouch servisech a tam mi řekli že je to OK ale ve třetím mi řekli ať se ozvu až ujedu dalších 1 000 Km že je možný že si to ještě sedne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 (editace) Máš prd najeto. Trošku pojezdi a uvidíš. Sedne si to Editováno: 6. Září 2011, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Dík za podporu, taky doufám. Jinak jede krásně vůbec volby nelituju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.