Petr Švihovec Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Mapy do navigace Nexus mám. ČR+PL rok 2014 (nejaktuálnější, v roce 2015 skončila podpora těchto navigačních systémů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Titan333 Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Diky za nabidku,schanel jsem to pro kamose,ale asi je uz nepotrebuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Džmuráň Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 (editace) V 13. 6. 2018 na 21:33, Titan333 napsal: Zdravim. Ktera dobra duse mi posle link na stazeni a jak vypalit mapy na cd do navigace Nexus,dekuju Poslední jsou cz-pl 2014 pak skončila podpora DX systému, ty mám, prodám, p.dm@centrum.cz Editováno: 24. Září 2018, autor: Jozef Džmuráň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrmartecik Vloženo 11. Květen 2019 Sdílet Vloženo 11. Květen 2019 Zdravím je tu někdo kdo umí stáhnout cd na nexen rádio mapy cz děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Květen 2019 Sdílet Vloženo 11. Květen 2019 CD mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrmartecik Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 V 4. 9. 2011 na 20:33, medved 1 napsal: Jestli chceš tak ti přes sz pošlu odkaz na stažení map Poland and Czech Republic 2011-2012 Zdravím nemohl bych poprosit o radu o stáhnutí map petr Petrmartecik@seznam .cz díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldiy Vloženo 26. Květen 2019 Sdílet Vloženo 26. Květen 2019 Zdravim, mohl bych taky poprosit o link na poslední aktualizaci Nexusu? Díky moc. Jo vlastně, dal jsem tohle radio do Roomstra a radio se mi nezapne, ani nevypne klasicky při nastartování ani vypnutí motoru a vytažení klíčku, plus teda se mi přestaly zobrazovat stanice na MaxiDotu a vlastně mi hází diagnostka chybu, že nebylo radio nalezeno. Nevíte někdo co s tím. Původní radio byla Dance. Díky moc za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 nutný can bus převodník.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldiy Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 před 10 hodinami, Milhausek napsal: nutný can bus převodník.. Nemohl bys bejt malinko víc podrobnějsí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Mizler Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 poslední dostupné mapy lze stáhnout ZDE, vypáleno rychlostí 8x a všechno běží jak má 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Zmeškal Vloženo 24. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2019 Ahoj, potrebuju CESKE mapy do autoradia NEXUS. Mam skoda octavia 2.0 TDi r.v. 2006. Dekuji Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiržina Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 (editace) Ahoj lidičky, potřeboval bych poradit, mám Octavii 2, rok 2005 a potřebuji sehnat do navigace mapy Nexus, poradíte mi prosím odkud stáhnout? Díky Editováno: 7. Duben 2020, autor: Jiržina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Mizler Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 Nevím jestli si normální ?! Příspěvek nad tebou dávám odkaz... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiržina Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 jo jo sorry, všiml jsem si ho když jsem příspěvek uložil, už mám staženo. Ale i tak díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina1 Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Prosím pošlete mi někdo link na aktuální mapy(Josef.revli@gmail.com) Děkuji moc Mina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NR738MI Vloženo 9. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2023 Ja by som potreboval tiez link na stiahnutie mapy,sk sice nieje ale CZ a Rakusko aspon. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nickis Vloženo 4. Října Sdílet Vloženo 4. Října Může mi někdo poslat odkaz na mapy do nexuse čr pl Díky (goukrman567@gmail.com) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.