Danniell Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 ahoj chtel jsem se zeptat mam O1 rv.2001, byl jsme s ni na škole smyku a při ní mi začala svítít kontrolka EPC,problém je vyřešený podle zdejšich informaci, byl to vadny brzdový spinač a nesvitili brzdové světla. Vše je uz v pořadku ale po vyměne spinače přestalo mi svítit třetí brzdové světlo, nevíte čím by to mohlo byt a jak to opravit? diky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Vypalene ziarovky v 3.brzdovom svetle, Poskodene kable v prechodke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 5. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2011 aha jamyslel ze rv. 2001 jak tunekdo psal maji uz treti btzd. světlo diodové, nebo ne ? na kabely jsem koukal a nikde poškozeny nejsou, spis bych rekl ze pri tom větším brzdeni kdyz odsel ten spinač tak se vypalilo i to světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 Mně to zase jednu dobu fungovalo, pak přestalo, pak zas chvíli ano.... Světlo jsem oddělal, povymněňoval jsem žárovky, které nesvítily a zaizoloval jsem páskou ten spoj s dráty, který se připojuje ke světlu, protože měl tendenci vypadávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 Diodové mají kombíci. Tím že odešel brzdový spínač to světlo neodešlo. Změř u svorkovnice na světle jestli tam jde "šťáva". Pokud jde, je problém ve světle samotném - žárovky, kontakty. Pokud nejde, je problém v drátech. Třetí světlo nemá samostatný okruh, je jednoduše "napíchnuté" ke světlům v zadní skup. svítilně. Čili pokud Ti svítí brzdová světla tam, tak potud je to OK a chybu hledej na cestě od levého skup. světla k třetímu v pátých dveřích. Obyčejně jse "ulomí" dráty v tom vlnovci mezi kastli a dveřmi. A pohledem to někdy jen tak nepoznáš. Řekl bych, že klidně mohlo být kaput už delší dobu jen jsi o tom nevěděl. Až teď když odešel spínač ses o to začal zajímat a přišel jsi na to, že nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 5. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2011 děkuji zadní světla normálně svítí pravě krome toho 3. brzdoveho. tak ja se vydám po kabelu ktery teda vede od leveho světa nahoru. díky moc wojnar za super vysvětlení a ještě se chci zeptat jak vyjmu plast u zadniho skla abych neodtrhl kontakt vyhrivani zadniho skla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 ... a ještě se chci zeptat jak vyjmu plast u zadniho skla abych neodtrhl kontakt vyhrivani zadniho skla? Opatrně! Nevím. Já mám combi a zde se jen sundává horní plast a hned mám přístup ke světlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 Pokud to pomůže: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 6. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2011 To wojnar: také mám octavii combi To Lonanek: tohle je navod na sedana ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 (editace) Ale to bohužel víme až teď. Ten návod na světlo je na předface. Takže oproti tomu tam jsou LED-ky (ne žárovky) a hadička ostřikovače. Editováno: 7. Září 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.