Publikováno Září 4, 201114 r ahoj chtel jsem se zeptat mam O1 rv.2001, byl jsme s ni na škole smyku a při ní mi začala svítít kontrolka EPC,problém je vyřešený podle zdejšich informaci, byl to vadny brzdový spinač a nesvitili brzdové světla. Vše je uz v pořadku ale po vyměne spinače přestalo mi svítit třetí brzdové světlo, nevíte čím by to mohlo byt a jak to opravit? diky moc za rady
Září 5, 201114 r Autor aha jamyslel ze rv. 2001 jak tunekdo psal maji uz treti btzd. světlo diodové, nebo ne ? na kabely jsem koukal a nikde poškozeny nejsou, spis bych rekl ze pri tom větším brzdeni kdyz odsel ten spinač tak se vypalilo i to světlo.
Září 5, 201114 r Mně to zase jednu dobu fungovalo, pak přestalo, pak zas chvíli ano.... Světlo jsem oddělal, povymněňoval jsem žárovky, které nesvítily a zaizoloval jsem páskou ten spoj s dráty, který se připojuje ke světlu, protože měl tendenci vypadávat...
Září 5, 201114 r Diodové mají kombíci. Tím že odešel brzdový spínač to světlo neodešlo. Změř u svorkovnice na světle jestli tam jde "šťáva". Pokud jde, je problém ve světle samotném - žárovky, kontakty. Pokud nejde, je problém v drátech. Třetí světlo nemá samostatný okruh, je jednoduše "napíchnuté" ke světlům v zadní skup. svítilně. Čili pokud Ti svítí brzdová světla tam, tak potud je to OK a chybu hledej na cestě od levého skup. světla k třetímu v pátých dveřích. Obyčejně jse "ulomí" dráty v tom vlnovci mezi kastli a dveřmi. A pohledem to někdy jen tak nepoznáš. Řekl bych, že klidně mohlo být kaput už delší dobu jen jsi o tom nevěděl. Až teď když odešel spínač ses o to začal zajímat a přišel jsi na to, že nesvítí.
Září 5, 201114 r Autor děkuji zadní světla normálně svítí pravě krome toho 3. brzdoveho. tak ja se vydám po kabelu ktery teda vede od leveho světa nahoru. díky moc wojnar za super vysvětlení a ještě se chci zeptat jak vyjmu plast u zadniho skla abych neodtrhl kontakt vyhrivani zadniho skla?
Září 5, 201114 r ... a ještě se chci zeptat jak vyjmu plast u zadniho skla abych neodtrhl kontakt vyhrivani zadniho skla? Opatrně! Nevím. Já mám combi a zde se jen sundává horní plast a hned mám přístup ke světlu.
Září 7, 201114 r Ale to bohužel víme až teď. Ten návod na světlo je na předface. Takže oproti tomu tam jsou LED-ky (ne žárovky) a hadička ostřikovače. Upraveno Září 7, 201114 r od Wojnar
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.