Přejít na obsah

Třetí brzdové světlo nesvíti po výměne brzdového spínače

Danniell

Doporučené příspěvky

ahoj chtel jsem se zeptat mam O1 rv.2001, byl jsme s ni na škole smyku a při ní mi začala svítít kontrolka EPC,problém je vyřešený podle zdejšich informaci, byl to vadny brzdový spinač a nesvitili brzdové světla. Vše je uz v pořadku ale po vyměne spinače přestalo mi svítit třetí brzdové světlo, nevíte čím by to mohlo byt a jak to opravit? diky moc za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diodové mají kombíci.

post-57881-0-71428500-1315212873_thumb.j

Tím že odešel brzdový spínač to světlo neodešlo.

Změř u svorkovnice na světle jestli tam jde "šťáva".

Pokud jde, je problém ve světle samotném - žárovky, kontakty.

Pokud nejde, je problém v drátech.

Třetí světlo nemá samostatný okruh, je jednoduše "napíchnuté" ke světlům v zadní skup. svítilně.

Čili pokud Ti svítí brzdová světla tam, tak potud je to OK a chybu hledej na cestě od levého skup. světla k třetímu v pátých dveřích.

Obyčejně jse "ulomí" dráty v tom vlnovci mezi kastli a dveřmi. A pohledem to někdy jen tak nepoznáš.

Řekl bych, že klidně mohlo být kaput už delší dobu jen jsi o tom nevěděl. Až teď když odešel spínač ses o to začal zajímat a přišel jsi na to, že nesvítí.

Odkaz ke komentáři

děkuji zadní světla normálně svítí pravě krome toho 3. brzdoveho. tak ja se vydám po kabelu ktery teda vede od leveho světa nahoru. díky moc wojnar za super vysvětlení a ještě se chci zeptat jak vyjmu plast u zadniho skla abych neodtrhl kontakt vyhrivani zadniho skla?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...