SteglikCZ Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 (editace) Zdravím.Chtěl bych se zeptat kdo má vzkušensti se zadními světly od obautodily v HK.Nemohu si vybrat na svojí Octavii šedou metalízu.A jestli znáte nějaké změny stavu světel po delší době.Například na Felicii ty světlejší od sluníčka žloutly.Přidal sem odkazy na shop místo fotek.Moc díky. 1.Taiwan Taiwan 2.Deutsche raich In PRO EDIT: Popřípadě není možné tam dát světla z dvojkové Octávky?Ty C vypadají luxusně... Editováno: 7. Září 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 já bych tam nedal ani jedny, na oktu hezký světla nedělaj, nejhezčí sou stejně origo face. z dvojky tam jdou, už sem to viděl, ale je to moc práce a klempířiny, ale je fakt, že to vypadalo dost dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 1.Taiwan Taiwan2.Deutsche raich In PRO Za mně: Děs Běs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 8. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Já si to nedokážu představit konkrétně na mojí barvě.Tak těžko soudit.Ale zase aspon trošku odlišují od národního stereotypu.Ty blinkry do U a Brzdy zase opačně musí působit jinak.No a co se týče dvojkové řady na jedničkové facelift zádi..to musí být lahoda.Chtělo by to sehnat někoho kdo to má.Alespon návod co tam přidat nebo ubrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Odlišení se od národního stereotypu, ano. Ale takhle ne. Zase je jiný stereotyp. Chci říct, že pokud někdo nemá origo světla, tak má jedny z těchto dvou. Nebo jiné, ale velice podobné. Já je nerozlišuji, páč je všechny považují za hnusné. Takže já rozlišuji světla: předface, face a hnusné . jj, dvojkové světla na jedničce - jsem už taky někde na netu viděl fotku. Zkus se postavit s autem k dvojkovému liftbacku a porovnej partie kolem světel. Myslím, že klempířských prací tam je víc než dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Já si to nedokážu představit konkrétně na mojí barvě.Tak těžko soudit.Ale zase aspon trošku odlišují od národního stereotypu.Ty blinkry do U a Brzdy zase opačně musí působit jinak.No a co se týče dvojkové řady na jedničkové facelift zádi..to musí být lahoda.Chtělo by to sehnat někoho kdo to má.Alespon návod co tam přidat nebo ubrat. Svetla z OC2 nepasuju na OC1 nedaju sa len tak prehodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 8. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2011 (editace) Ok zkusím to.Dvojková Octávie Tour stojí hnedka vedle u baráku.Vyndám svoje a poprosím at on udělá to samé.Je to známí takže určo pomůže.Udělám nákresy.Jen ted nevím zda už má face nebo ne.Asi když už to je Dvojková Tour tak to budou ty faceliftové a ty se mi nelíbí s tím bílím proužkem.Takže zase zjistit jestli si se rozměrem shodují face s neface EDIT: Svetla z OC2 nepasuju na OC1 nedaju sa len tak prehodit. Hele kazíš mé plány na víkend dost předčasně Pokud jsou menší tak je vždycky možnost nějakého udělátka mezi karoserii a samotné plasty. Editováno: 8. Září 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 ESTE RAZ TO SEM NAPISEM!!! Svetla z OC2 nepasuju na OC1 bez klampiarskej upravy zadnej casti karoserie+ striekania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 8. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2011 (editace) Okey.Máš dost rázné argumenty.Tak se do toho pouštět nebudu.Zkusím ty tuning lampy.Vždy se dají prodat Editováno: 8. Září 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.