mirec-ke Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 Ahojte, chcem sa opytat ci mate skusenosti s nasledovnym: Mam nezavisle kurenie Webasto original od vyroby. Chcel by som ho zapinat na dialku s vyskakovacim klucom tak, ze stlacim alebo podrzim stredne tlacidlo na otvaranie kufra. Mate s tym nejake skusenosti? Da sa to? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec-ke Vloženo 15. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2011 fakt nikto o nicom takom nepocul? ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 (editace) NEJDE TO. Treba dokupit original D.O. +RJ na zapinanie nezavisleho kurenia. LINK: http://www.nezavislekurenieaut.sk/vykurovanie Editováno: 15. Září 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 Myslim, ze to takto nejde - mel jsem topeni z frabriky, dalku jsem priobjednaval k novemu autu (zajistoval prodejce, nyni to snad jde jiz primo z fabriky), a nikde jsem nikde neslysel o tom, by to slo "jednim tlacitkem" na DO od auta. Nehlede na to, ze orig. DO k NT ma 2 tlacitka, jedno pro ON, druhe pro OFF NT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.