Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Uz vidim, jak to starej megane nanda v zatacce fabii s TDickem :smich: trosku objektivnosti by jim neuskodilo :smich:

No když to píše tak to musí bejt pravda, protože co je psáno to je dáno :rtfm::wacko:

Vloženo

no comment............to je k zasmání, ikdyž je pravdou že mě to chcílema i vnitřně pobuřuje.................ale co moje fabijka je moje fabijka a za nějakej vrak s velkejma nálepkama SUPER TJŮŮNIG mi to nestojí

Vloženo

Citace co mě dostala: "no on Forman Vanplus s novinama vzadu na závodění moc není, ale je pravda,že když přijdou zatáčky, tak jim většinou ujedu hald když má člověk 2 pruhy, dobrou viditelnost a zná to tam"

Vloženo
Tomas: Presne :smich: Jeden tam ma favorita a popisuje jak se na nej lepil dedek s fabii TDi a on mu, svete div se, UJEL!!! :smich: :smich:

no hlavně - podnikatel ve Fabii :smich::smich: - z psychologického hlediska lze dovodit, že je Fabie pro něj nedostižná a má vsugerováno, že na to mají jen bohatí, tedy podnikatelé. Je to prostě lopata, která někde maká rukama v kolbence. Omlouvám se, pokud jsem se někoho tady z fóra dotknul některým z výroků. lol

Vloženo
Tomas: Presne :smich: Jeden tam ma favorita a popisuje jak se na nej lepil dedek s fabii TDi a on mu, svete div se, UJEL!!! :smich: :smich:

:smich::smich:lol

ale kujon je fakt debil .... :p s Fáčkem 1.3, 50kW takový příběhy...... a to má určo ještě lepší

Vloženo
Chlapci ja som pocul ze fabia RS je nedotacava kua co je na tym pravda ? :o

No tak co bys čekal..myslel jsi,že bude přetáčivá :o Máš relativně těžkej motor na přední hnané nápravě... ;)

Jinak k tématu je to opravdu výživné...už po dvou stránkách je mi z toho :ble

Vloženo
Ty woe, no fuj.... Asiatky nemaj prsa  :wacko:

a maj bobra :-)

no nevim nevim, byl jsem tam (Thajsko, JAP) a jako dobrý. Na bobra jsem nenarazil a ta servírka ze Steak Hausu na Jomtien Beach byla dost obdařená... :smich::smich::smich: Ale obecně asiatky moc hezké nejsou, ale když už je, tak hmmm....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...