cosby Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?t=36143 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 No je to celkem nezáživný, holt najdou se různý lidi všude a není nad to léčit si ego na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Uz vidim, jak to starej megane nanda v zatacce fabii s TDickem trosku objektivnosti by jim neuskodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Uz vidim, jak to starej megane nanda v zatacce fabii s TDickem trosku objektivnosti by jim neuskodilo No když to píše tak to musí bejt pravda, protože co je psáno to je dáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 hlavně mně bavěj ti co jezděj v plečkách a nejvíc nadávaj na TDI a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Tomas: Presne Jeden tam ma favorita a popisuje jak se na nej lepil dedek s fabii TDi a on mu, svete div se, UJEL!!! :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 no comment............to je k zasmání, ikdyž je pravdou že mě to chcílema i vnitřně pobuřuje.................ale co moje fabijka je moje fabijka a za nějakej vrak s velkejma nálepkama SUPER TJŮŮNIG mi to nestojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Citace co mě dostala: "no on Forman Vanplus s novinama vzadu na závodění moc není, ale je pravda,že když přijdou zatáčky, tak jim většinou ujedu hald když má člověk 2 pruhy, dobrou viditelnost a zná to tam" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Tomas: Presne Jeden tam ma favorita a popisuje jak se na nej lepil dedek s fabii TDi a on mu, svete div se, UJEL!!! :smich: no hlavně - podnikatel ve Fabii - z psychologického hlediska lze dovodit, že je Fabie pro něj nedostižná a má vsugerováno, že na to mají jen bohatí, tedy podnikatelé. Je to prostě lopata, která někde maká rukama v kolbence. Omlouvám se, pokud jsem se někoho tady z fóra dotknul některým z výroků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ale tak hlavne kdyz jim to zvedne ego No co, fabka sice neni zadny skvost mezi automobily, ale nez se vozit 15 let starym korejcem, tak fakt radsi fabku HTP 40kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 ale nez se vozit 15 let starym korejcem, tak fakt radsi fabku HTP 40kW Ale taková 15-letá Korejka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ty woe, no fuj.... Asiatky nemaj prsa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ty woe, no fuj.... Asiatky nemaj prsa a maj bobra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Uz dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ty woe, no fuj.... Asiatky nemaj prsa a maj bobra :-) myslíš na těch prsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ty woe, no fuj.... Asiatky nemaj prsa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ty woe, no fuj.... Asiatky nemaj prsa velebnosti, budu blejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ty woe, no fuj.... Asiatky nemaj prsa Ale jsou to 100% zensky... Maj pi*u a dejchaj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Hele, neni ta diskuse o necem jinym??? Je pravda, ze se najdou luxusni asiatky, ale tech je poskrovnu, ale zase to pak stoji za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Chlapci ja som pocul ze fabia RS je nedotacava kua co je na tym pravda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Tomas: Presne Jeden tam ma favorita a popisuje jak se na nej lepil dedek s fabii TDi a on mu, svete div se, UJEL!!! :smich: ale kujon je fakt debil .... s Fáčkem 1.3, 50kW takový příběhy...... a to má určo ještě lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Chlapci ja som pocul ze fabia RS je nedotacava kua co je na tym pravda ? No tak co bys čekal..myslel jsi,že bude přetáčivá Máš relativně těžkej motor na přední hnané nápravě... Jinak k tématu je to opravdu výživné...už po dvou stránkách je mi z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Ty woe, no fuj.... Asiatky nemaj prsa a maj bobra :-) no nevim nevim, byl jsem tam (Thajsko, JAP) a jako dobrý. Na bobra jsem nenarazil a ta servírka ze Steak Hausu na Jomtien Beach byla dost obdařená... Ale obecně asiatky moc hezké nejsou, ale když už je, tak hmmm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Diskuze na tom Tjůning foru je opravdu na úrovni, tedy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Diskuze na tom Tjůning foru je opravdu na úrovni, tedy... ona i diskuze na toto téma je velice oduševnělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.