PetrBo Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 (editace) ahojte, chtěl bych do nového auta zakoupit sadu Parrot a rád bych od vás získal nějáké rady ohledně umístění na přístrojové desce, případně i foto. díky moc Editováno: 13. Září 2011, autor: PetrBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inteligent Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Já mám display CK 3100 takto na rámečku - je to pevné ( šroubované zespod metr. šroubkem) a zásahy jsou jen do rámečku. Je to blízko pravé ruky na ovládání ( téměř nemusím pouštět volant ), trochu méně může být vidět na display pro menší postavy, ale stačí hnout hlavou a je to v pohodě. Záleží na vzájemné poloze volantu a sedačky + výšce postavy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 nam v praci davaji pro mensi lidi na plechovou klemu k ofukum nahore v palubce. je to pevne a blizko a dobre videt. pro vetsi je moznost dat si to i nekde kolem stredoveho ramecku nebo drzaku telefonu nekde na stredovem tunelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inteligent Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Ještě obrázek , nějak jsem ho špatně vložil, tak snad teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrBo Vloženo 17. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dannyboy Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 Jak to mam já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.