PetrBo Vloženo 13. Září 2011 Vloženo 13. Září 2011 (editace) ahojte, chtěl bych do nového auta zakoupit sadu Parrot a rád bych od vás získal nějáké rady ohledně umístění na přístrojové desce, případně i foto. díky moc Editováno: 13. Září 2011, autor: PetrBo Citovat
inteligent Vloženo 15. Listopad 2011 Vloženo 15. Listopad 2011 Já mám display CK 3100 takto na rámečku - je to pevné ( šroubované zespod metr. šroubkem) a zásahy jsou jen do rámečku. Je to blízko pravé ruky na ovládání ( téměř nemusím pouštět volant ), trochu méně může být vidět na display pro menší postavy, ale stačí hnout hlavou a je to v pohodě. Záleží na vzájemné poloze volantu a sedačky + výšce postavy . Citovat
Ozi Toretto Vloženo 15. Listopad 2011 Vloženo 15. Listopad 2011 nam v praci davaji pro mensi lidi na plechovou klemu k ofukum nahore v palubce. je to pevne a blizko a dobre videt. pro vetsi je moznost dat si to i nekde kolem stredoveho ramecku nebo drzaku telefonu nekde na stredovem tunelu Citovat
inteligent Vloženo 15. Listopad 2011 Vloženo 15. Listopad 2011 Ještě obrázek , nějak jsem ho špatně vložil, tak snad teď. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.