Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

neviem sa roshodnut aku farbu si mam vybrat octavia kombi RS

Začali jsme starou fabii rs v černé a nebylo to špatné. Teď máme už druhou Octavii RS Combi v bílé barvě a je to fakt hezké(důvod takové změny "z extrému do jiného" byl čistě "neautařský" a nechci to tu rozebírat). Problém je, že je na tom strašně vidět každé ptačí hovno a je třeba to často mýt. Ale co jsem chtěl říct- minulý týden jsem poprvé viděl na LK to "zvláštní lakování" a byla to barva myslím "červená rallye" a ta by teda na té erese mohla vypadat super....mohla, protože teď jsem se díval do Konfigurátoru a tahle byrva na ereso objednat podle konfigurátoru nejde. Jen červená Corrida ale tu jsem viděl a je taková "fádní" (majitelé prominou...). Ale třeba by se dal ten konfigurátor nějak obejít. Beztak to je jen marketingový tah. Ale ve skutečnosti je ta barva asi o 1000% lepší než na tom obrázku.

v prve rade bych z combi udelal lift a pak do zluty + TFSI :)

mně se taky víc líbí lift (a je levnější), ale dva kočáry a spousta krámů k capartům vedla k volbě kombajnu. Ta žlutá ale ne. Ale to je jen můj názor, který nikomu nevnucuji.

ja by som zvoli červenú Corridu lol je ich málo,ale na face to vyzerá fakt super ! :palec2:

ja by som bral biely liftback 2.0 tdi

bielu už nie! biele autá mi už idú hore krkom :smich:

tak potom cierna :D

• 2 týdny později...

100% čierna, iba čierna auto má šmrnc a vyninkú na nom doplnky či svetlá, a ked už raz nie čierna tak potom toto:

506827576_a0f5e783b2.jpg

čiernu jedine vtedy,ak sa o ňu budeš starať ako romariooo :palec2:

zlta RS tiez nieje zla

Zdra, ber šedou antracitovou, ale liftback. Mám ji a nemůžu si pomoct, ale v té záplavě modrých a bílých mi připadá naživo hezčí. Žlutá je naživo fakt divná, stříbrná o ničem, červená je taky taková nic moc a dokonce jsem se divil, že se mi moc ani bílá naživo nelíbila (ač jsem o ní silně uvažoval). Černá je taky good (asi jako jediná alternativa k šedé antracit) a teď mě sežerte :D

P.S.: Bílá byla moc pěkná na předface, ale teď těmi korejskými světly jí ublížili :(

Upraveno od Jendoslav

Bílá je v součastnosti NEJcoool, nevím co řešíte, je nejlíp kombinovatelná s čímkoliv. PS: nehaním další barvy, pouze zkušenost:) JEDU BÍLOU třetím vozem po sobě,OI.,GOLF IV.,OII. neexistuje už jiná sorry ostatním:)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.