Přejít na obsah

farba RS combi


frugo

Doporučené příspěvky

Začali jsme starou fabii rs v černé a nebylo to špatné. Teď máme už druhou Octavii RS Combi v bílé barvě a je to fakt hezké(důvod takové změny "z extrému do jiného" byl čistě "neautařský" a nechci to tu rozebírat). Problém je, že je na tom strašně vidět každé ptačí hovno a je třeba to často mýt. Ale co jsem chtěl říct- minulý týden jsem poprvé viděl na LK to "zvláštní lakování" a byla to barva myslím "červená rallye" a ta by teda na té erese mohla vypadat super....mohla, protože teď jsem se díval do Konfigurátoru a tahle byrva na ereso objednat podle konfigurátoru nejde. Jen červená Corrida ale tu jsem viděl a je taková "fádní" (majitelé prominou...). Ale třeba by se dal ten konfigurátor nějak obejít. Beztak to je jen marketingový tah. Ale ve skutečnosti je ta barva asi o 1000% lepší než na tom obrázku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdra, ber šedou antracitovou, ale liftback. Mám ji a nemůžu si pomoct, ale v té záplavě modrých a bílých mi připadá naživo hezčí. Žlutá je naživo fakt divná, stříbrná o ničem, červená je taky taková nic moc a dokonce jsem se divil, že se mi moc ani bílá naživo nelíbila (ač jsem o ní silně uvažoval). Černá je taky good (asi jako jediná alternativa k šedé antracit) a teď mě sežerte :D

P.S.: Bílá byla moc pěkná na předface, ale teď těmi korejskými světly jí ublížili :(

Editováno: , autor: Jendoslav
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...