frugo Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 neviem sa roshodnut aku farbu si mam vybrat octavia kombi RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Začali jsme starou fabii rs v černé a nebylo to špatné. Teď máme už druhou Octavii RS Combi v bílé barvě a je to fakt hezké(důvod takové změny "z extrému do jiného" byl čistě "neautařský" a nechci to tu rozebírat). Problém je, že je na tom strašně vidět každé ptačí hovno a je třeba to často mýt. Ale co jsem chtěl říct- minulý týden jsem poprvé viděl na LK to "zvláštní lakování" a byla to barva myslím "červená rallye" a ta by teda na té erese mohla vypadat super....mohla, protože teď jsem se díval do Konfigurátoru a tahle byrva na ereso objednat podle konfigurátoru nejde. Jen červená Corrida ale tu jsem viděl a je taková "fádní" (majitelé prominou...). Ale třeba by se dal ten konfigurátor nějak obejít. Beztak to je jen marketingový tah. Ale ve skutečnosti je ta barva asi o 1000% lepší než na tom obrázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 v prve rade bych z combi udelal lift a pak do zluty + TFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 mně se taky víc líbí lift (a je levnější), ale dva kočáry a spousta krámů k capartům vedla k volbě kombajnu. Ta žlutá ale ne. Ale to je jen můj názor, který nikomu nevnucuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 ja by som zvoli červenú Corridu je ich málo,ale na face to vyzerá fakt super ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 ja by som bral biely liftback 2.0 tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 bielu už nie! biele autá mi už idú hore krkom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 tak potom cierna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firemp3 Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 100% čierna, iba čierna auto má šmrnc a vyninkú na nom doplnky či svetlá, a ked už raz nie čierna tak potom toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 čiernu jedine vtedy,ak sa o ňu budeš starať ako romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 zlta RS tiez nieje zla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 (editace) Zdra, ber šedou antracitovou, ale liftback. Mám ji a nemůžu si pomoct, ale v té záplavě modrých a bílých mi připadá naživo hezčí. Žlutá je naživo fakt divná, stříbrná o ničem, červená je taky taková nic moc a dokonce jsem se divil, že se mi moc ani bílá naživo nelíbila (ač jsem o ní silně uvažoval). Černá je taky good (asi jako jediná alternativa k šedé antracit) a teď mě sežerte P.S.: Bílá byla moc pěkná na předface, ale teď těmi korejskými světly jí ublížili Editováno: 27. Září 2011, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 1. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2011 Bílá je v součastnosti NEJcoool, nevím co řešíte, je nejlíp kombinovatelná s čímkoliv. PS: nehaním další barvy, pouze zkušenost:) JEDU BÍLOU třetím vozem po sobě,OI.,GOLF IV.,OII. neexistuje už jiná sorry ostatním:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.