Klon Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Ahoj škodováci.Prosím Vás poslední dobou přemýšlím o polepení kapoty a střechy karbonem.Nevíte někdo kolik to stojí??? a kde by to mohly dělat??? Dále jsem se chtěl zeptat jaká barva karbonu by se hodila.Mám barvu Flamengo a napadl mě červený karbon,ale netuším jak by to vypadalo. Díky za odpovědi.Na netu jsem to nějak nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 tak u nas to jedna firma robi za 80 a druha za 50 eur za meter a tiez robia vsetky mozne farby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Ahoj škodováci.Prosím Vás poslední dobou přemýšlím o polepení kapoty a střechy karbonem.Nevíte někdo kolik to stojí??? a kde by to mohly dělat??? Dále jsem se chtěl zeptat jaká barva karbonu by se hodila.Mám barvu Flamengo a napadl mě červený karbon,ale netuším jak by to vypadalo. Díky za odpovědi.Na netu jsem to nějak nenašel. Zdravím, jestli si jen trochu šikovný, kup si na netu 3D carbon za 9 stovek a nalep si to sám, ušetříš spoustu peněz. Dal sem sám na 1 pokus O2 kombi a jde to, jen je třeba vědět jak. Klidně ti poradím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.