Klon Vloženo 16. Září 2011 Vloženo 16. Září 2011 Ahoj škodováci.Prosím Vás poslední dobou přemýšlím o polepení kapoty a střechy karbonem.Nevíte někdo kolik to stojí??? a kde by to mohly dělat??? Dále jsem se chtěl zeptat jaká barva karbonu by se hodila.Mám barvu Flamengo a napadl mě červený karbon,ale netuším jak by to vypadalo. Díky za odpovědi.Na netu jsem to nějak nenašel. Citovat
fuego Vloženo 16. Září 2011 Vloženo 16. Září 2011 tak u nas to jedna firma robi za 80 a druha za 50 eur za meter a tiez robia vsetky mozne farby Citovat
giorgio.v75 Vloženo 19. Září 2011 Vloženo 19. Září 2011 Ahoj škodováci.Prosím Vás poslední dobou přemýšlím o polepení kapoty a střechy karbonem.Nevíte někdo kolik to stojí??? a kde by to mohly dělat??? Dále jsem se chtěl zeptat jaká barva karbonu by se hodila.Mám barvu Flamengo a napadl mě červený karbon,ale netuším jak by to vypadalo. Díky za odpovědi.Na netu jsem to nějak nenašel. Zdravím, jestli si jen trochu šikovný, kup si na netu 3D carbon za 9 stovek a nalep si to sám, ušetříš spoustu peněz. Dal sem sám na 1 pokus O2 kombi a jde to, jen je třeba vědět jak. Klidně ti poradím. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.