Publikováno Září 16, 201113 r zdar, mám dotaz. Dodatečně jsem instaloval do okty navi dx, typ B. Vše funguje, rádio, cd měnič, podsvícení, ale malinký-veliký problém. Když zapnu navi, zadám adresu, vše ok (sedí i km k cíli) Když se ale rozjedu, nereaguje to. Satelitů to chytá 6,7,8 jak kdy. kde by mohl být problém? dočetl jsem se, že musí být dopojený konektor- signál od abs, atd. Je to nutné, nebo to pojede i bez tohoto konektoru? díky všem za rady
Září 16, 201113 r bez připojení signálů na navigaci nebude správně fungovat. Také nebude hlasový výstup z navigace. Signály označené ABS musí být zapojeny, taktéž spínaných +12V. Jediné co není nutné je zpátečka. Pokud by jsi hledal na fóru, nemusel by jsi zakládat zbytečná vlákna a domnívám se, že i duplicitní. Všechny tyto otázky byly zde několikrát řešeny.
Září 16, 201113 r Autor hledal hledal ale nikde jsem nenašel můj problém. Pokud tedy nemám toto připojení (konektor) musím vše natáhnout nově? odkud se tyto signály tahají? jinak nevím jestli je to k tomu, ale píše mi to, mimo silnici
Září 16, 201113 r máš i TMC box? třeba: http://forum.skodahome.cz/topic/111586-skoda-navi-dx/page__pid__1538199#entry1538199 a hlavní je tady
Září 16, 201113 r Autor jo ok, ale myslím pokud nemám maxi dot a nechci dopravní info, tak TMC box nemusím mít, ne? je to tak?
Září 16, 201113 r na to neumím odpovědět. IMHO měla by chodit jako navigace samostatně. já mám "A" bez maxidotu a na MF volant. signály z konektoru na radiu (GALA + spínaných 12V) a chodí jako z praku. Upraveno Září 16, 201113 r od Lonanek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.