ruste Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 zdar, mám dotaz. Dodatečně jsem instaloval do okty navi dx, typ B. Vše funguje, rádio, cd měnič, podsvícení, ale malinký-veliký problém. Když zapnu navi, zadám adresu, vše ok (sedí i km k cíli) Když se ale rozjedu, nereaguje to. Satelitů to chytá 6,7,8 jak kdy. kde by mohl být problém? dočetl jsem se, že musí být dopojený konektor- signál od abs, atd. Je to nutné, nebo to pojede i bez tohoto konektoru? díky všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 bez připojení signálů na navigaci nebude správně fungovat. Také nebude hlasový výstup z navigace. Signály označené ABS musí být zapojeny, taktéž spínaných +12V. Jediné co není nutné je zpátečka. Pokud by jsi hledal na fóru, nemusel by jsi zakládat zbytečná vlákna a domnívám se, že i duplicitní. Všechny tyto otázky byly zde několikrát řešeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruste Vloženo 16. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2011 hledal hledal ale nikde jsem nenašel můj problém. Pokud tedy nemám toto připojení (konektor) musím vše natáhnout nově? odkud se tyto signály tahají? jinak nevím jestli je to k tomu, ale píše mi to, mimo silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 máš i TMC box? třeba: http://forum.skodahome.cz/topic/111586-skoda-navi-dx/page__pid__1538199#entry1538199 a hlavní je tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruste Vloženo 16. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2011 jo ok, ale myslím pokud nemám maxi dot a nechci dopravní info, tak TMC box nemusím mít, ne? je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 (editace) na to neumím odpovědět. IMHO měla by chodit jako navigace samostatně. já mám "A" bez maxidotu a na MF volant. signály z konektoru na radiu (GALA + spínaných 12V) a chodí jako z praku. Editováno: 16. Září 2011, autor: Lonanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.