Přejít na obsah

Klapka uz je ok

davidecek19

Doporučené příspěvky

tak jsem tu studoval a cekal , ze po vycisteni si klapka sedne a byl jsem pekne na omylu. Vubec si nesedla. Tak jsem zajel k jednomu chlap. co o tom neco vi a pekne jsem mu povedel co se stalo. Takze vymaz. adapt. hodnot klapky a bylo to. Zadne uz litani od 2000 otacek a pod. Jsem rad ze uz to mam za sebou. Ma SUPER VAG a pekne mi projel celicke auticko. Budiky se zacinaj chvet takze rikal vymenit palub pristrojovku. Mel tam nejake i nove za cenu peknych 4500 kc se vsim vsukdy i skodama a ze tam hodi v cene vsechno - km, vymeni se podklad na tach. z 220 na 240 a preprogramuje ji na moji 74Kw motor. Tu palubku ma z 55. Jinak dokaze tam dat novej imob - z jine generace ale neco to stoji. Takze kazdemu doporucuji necekat az se klapka softwarove sedne ale sedne si az po diagnostice a nastaveni. Jedina ona tam hlasila chybu. A ja vul jsem cekal a najezdil jsem na tom asi 300km ze si sedne. Ale ted uz aspon vim jak nato.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano mam ten pocit a mel jsem radost ze se to podarilo. Jinak nejake to vlakno servr nezatizi.

Tak jsi trouba, který to tu zbytečně za*írá a forum se stává nepřehledným. Tvoje jedno vlákno server nazatíží, ale když to udělá více tobě podobných, tak už asi ano, že?! Nevím, proč ty osobně, kvůli jedné a té samé věci, v rozmezí krátkého času, zakládáš dvě stejná vlákna.

Doporučuji přečíst si toto. bylo to založeno kvůli takovým, jako jsi ty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...