rosswell Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Zdrarec má někdo zkušenosti s těmito repro U-Dimension EL Comp 6 do fabie?Zají má mě jak se řeší o výškové repro,musí se ten plast ve fabii nějak upravit?(ten trojuhelník kde jsou stávající výškače)Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosswell Vloženo 18. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Toto forum je nějaké mrtvé,nevíte někdo o nějakém kde to žije? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosswell Vloženo 19. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Tak díky za rady :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svopa Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 mám je taky ve fábce,ale nevzpomínám si,že bych něco upravoval,co se týká výškáčů.myslím,že tam šly bez problémů.akorát co sem měl problém,že mě občas přestaly hrát všechny repra a když sem bouchnul dveřma,tak to zase začlo hrát.prošel sem několikrát celou eletriku a nakonec sem přišel na to,že výškáč je hodně vysokej a kontaktama se dotýká plechu dveří a celý se to zkratuje.trochu sem ho otočil a pro jistotu za něho dal miralon,aby se to nemohlo už zkratovat.od té doby(musím zaklepat)je to v pořádku.na to,že nemám vytlumeno a mám 10let starý rádio max spokojenost s těmato reprákama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.