Publikováno Červenec 22, 200619 r Caute stale roznyslam ake mam dat dozadu svetla. POradte mi. Prikladam aj foto ako mi okta vyzera teraz
Červenec 22, 200619 r Caute stale roznyslam ake mam dat dozadu svetla. POradte mi.Prikladam aj foto ako mi okta vyzera teraz No je blby, ze neni moc na vyber co tam dat. Budto tyto Helly co jsi vybral, nebo ty ciry na stary zadek bez upravy list, nebo pak s upravou listicek pod svetly faceliftova ci Milotecova cira... Jeste jsou jedny co jsou na fotce ZDE ale take tusim ze s upravou list. staci jen seriznout, nebo vymenit a nechat caknout...
Červenec 22, 200619 r Autor Caute stale roznyslam ake mam dat dozadu svetla. POradte mi.Prikladam aj foto ako mi okta vyzera teraz No je blby, ze neni moc na vyber co tam dat. Budto tyto Helly co jsi vybral, nebo ty ciry na stary zadek bez upravy list, nebo pak s upravou listicek pod svetly faceliftova ci Milotecova cira... Jeste jsou jedny co jsou na fotce ZDE ale take tusim ze s upravou list. staci jen seriznout, nebo vymenit a nechat caknout... mne sa Tie cire pacia le moc dobre nevyniknu na tej stribornej farbe, aspon mne sa to na tej stribornej nepaci, rozmyslal som aj na cirou optikou v ciernom prevedeni ale neviem ako by to vypadalo lebo este som to nikomu nevidel
Červenec 22, 200619 r Autor a co sa tyka upravy tych list pod svetlami tak to je v poho uz mam skusenosti zo svagrovej octy :-)
Červenec 27, 200619 r Autor Dej tam klasiku z faceliftu a máš to... a vies ze som aj na tym uvazoval, je to lacne a pekne
Červenec 27, 200619 r Autor a vies ze som aj na tym uvazoval, je to lacne a pekne Facelift is da best... dik za foto uz mam vyriesenu aj dalsie dilemu a to ako to bude vypadat ked si prelakujem do farby listy :-)
Červenec 27, 200619 r Já mám tyto myslím si že vypadají dobře.. jen je trochu problém je sehnat a i cena je drtek vyšší..
Červenec 27, 200619 r Já mám tyto myslím si že vypadají dobře.. jen je trochu problém je sehnat a i cena je drtek vyšší.. Fany, kde a za kolik se Ti je podařilo sehnat, jestli můžu vědět? Já je teď viděl v inzerátu v T.Magazine tuším za 6990 Kč, což mi přijde trochu privela
Červenec 27, 200619 r Já mám tyto myslím si že vypadají dobře.. jen je trochu problém je sehnat a i cena je drtek vyšší.. Fany, kde a za kolik se Ti je podařilo sehnat, jestli můžu vědět? Já je teď viděl v inzerátu v T.Magazine tuším za 6990 Kč, což mi přijde trochu privela Normalni cena, prodavali se co vim i za 10tis.
Červenec 27, 200619 r Tohle resim uz par let, a jelikoz vyber je mizivi asi i dal resit budu. Na ty MILOTECky si nejak nemuzu zvyknout. Libi se me ty posledni cely cerveny, co staly?
Červenec 27, 200619 r Autor Já mám tyto myslím si že vypadají dobře.. jen je trochu problém je sehnat a i cena je drtek vyšší.. no jasne vyzeraju dobre aj su pekne urobene ale osobne ja ny som ich na auto asi nedal.
Červenec 27, 200619 r Autor Zajimave jsou i tyhle no aj tieto vyzeraju fajn, to ja nastrikany liftback alebo origo cervene?
Červenec 28, 200619 r Zajimave jsou i tyhle no aj tieto vyzeraju fajn, to ja nastrikany liftback alebo origo cervene? Prave ze nevim, vidim to poprve.
Červenec 28, 200619 r Dej tam klasiku z faceliftu a máš to... a vies ze som aj na tym uvazoval, je to lacne a pekne proto to píšu, ne.... . Já si nemůžu pomoct, ale ty různé samafory a lampiony alá Lexus se mi nelíbí
Červenec 28, 200619 r Me se libej ty "lexusasky ledky" na zadnich svetlech co jsem videl na 206tkce, ale toho se na koktu asi nedoskam.
Červenec 28, 200619 r me se libi ty od Fanny nebo ty cerveny nebo pak facelift. nic jinyho bych nedaval. OT: sorry, ale musim, zajima me jak je to doopravdy. co znamena ta rybicka co mas nalepenou na zadku auta dedopohodo? uz sem slysel, ze je to nejaka sekta, taky ze to jsou zidi, krestani...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.