dedopohoda Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Caute stale roznyslam ake mam dat dozadu svetla. POradte mi. Prikladam aj foto ako mi okta vyzera teraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 22. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 rozmyslal som nad tymito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 22. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 a mohlo by to vypadat nejak takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Caute stale roznyslam ake mam dat dozadu svetla. POradte mi.Prikladam aj foto ako mi okta vyzera teraz No je blby, ze neni moc na vyber co tam dat. Budto tyto Helly co jsi vybral, nebo ty ciry na stary zadek bez upravy list, nebo pak s upravou listicek pod svetly faceliftova ci Milotecova cira... Jeste jsou jedny co jsou na fotce ZDE ale take tusim ze s upravou list. staci jen seriznout, nebo vymenit a nechat caknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 22. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Caute stale roznyslam ake mam dat dozadu svetla. POradte mi.Prikladam aj foto ako mi okta vyzera teraz No je blby, ze neni moc na vyber co tam dat. Budto tyto Helly co jsi vybral, nebo ty ciry na stary zadek bez upravy list, nebo pak s upravou listicek pod svetly faceliftova ci Milotecova cira... Jeste jsou jedny co jsou na fotce ZDE ale take tusim ze s upravou list. staci jen seriznout, nebo vymenit a nechat caknout... mne sa Tie cire pacia le moc dobre nevyniknu na tej stribornej farbe, aspon mne sa to na tej stribornej nepaci, rozmyslal som aj na cirou optikou v ciernom prevedeni ale neviem ako by to vypadalo lebo este som to nikomu nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 22. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 a co sa tyka upravy tych list pod svetlami tak to je v poho uz mam skusenosti zo svagrovej octy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 no hodte sem este neake nabrhy ake svetla by ste na mojom mieste dali vy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Dej tam klasiku z faceliftu a máš to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Dej tam klasiku z faceliftu a máš to... a vies ze som aj na tym uvazoval, je to lacne a pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 a vies ze som aj na tym uvazoval, je to lacne a pekne Facelift is da best... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 a vies ze som aj na tym uvazoval, je to lacne a pekne Facelift is da best... dik za foto uz mam vyriesenu aj dalsie dilemu a to ako to bude vypadat ked si prelakujem do farby listy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Já mám tyto myslím si že vypadají dobře.. jen je trochu problém je sehnat a i cena je drtek vyšší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Já mám tyto myslím si že vypadají dobře.. jen je trochu problém je sehnat a i cena je drtek vyšší.. Fany, kde a za kolik se Ti je podařilo sehnat, jestli můžu vědět? Já je teď viděl v inzerátu v T.Magazine tuším za 6990 Kč, což mi přijde trochu privela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Já mám tyto myslím si že vypadají dobře.. jen je trochu problém je sehnat a i cena je drtek vyšší.. Fany, kde a za kolik se Ti je podařilo sehnat, jestli můžu vědět? Já je teď viděl v inzerátu v T.Magazine tuším za 6990 Kč, což mi přijde trochu privela Normalni cena, prodavali se co vim i za 10tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Zajimave jsou i tyhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Tohle resim uz par let, a jelikoz vyber je mizivi asi i dal resit budu. Na ty MILOTECky si nejak nemuzu zvyknout. Libi se me ty posledni cely cerveny, co staly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Já je koupil v milovicích na srazu za 6000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Já mám tyto myslím si že vypadají dobře.. jen je trochu problém je sehnat a i cena je drtek vyšší.. no jasne vyzeraju dobre aj su pekne urobene ale osobne ja ny som ich na auto asi nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Zajimave jsou i tyhle no aj tieto vyzeraju fajn, to ja nastrikany liftback alebo origo cervene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Zajimave jsou i tyhle no aj tieto vyzeraju fajn, to ja nastrikany liftback alebo origo cervene? Prave ze nevim, vidim to poprve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Dej tam klasiku z faceliftu a máš to... a vies ze som aj na tym uvazoval, je to lacne a pekne proto to píšu, ne.... . Já si nemůžu pomoct, ale ty různé samafory a lampiony alá Lexus se mi nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Me se libej ty "lexusasky ledky" na zadnich svetlech co jsem videl na 206tkce, ale toho se na koktu asi nedoskam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 me se libi ty od Fanny nebo ty cerveny nebo pak facelift. nic jinyho bych nedaval. OT: sorry, ale musim, zajima me jak je to doopravdy. co znamena ta rybicka co mas nalepenou na zadku auta dedopohodo? uz sem slysel, ze je to nejaka sekta, taky ze to jsou zidi, krestani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Symbol křesťanů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.