Publikováno Září 20, 201114 r Chcem sa opytat ci silnymi udermi velkeho kladiva sa da odnut bubon. Po rozobrati zadnych bubnov citit pri brzdeni vybracie, aj pri brzdeni rucnou brzdou. Molol som udermi kladivom spravit z bubnov oval?
Září 20, 201114 r to ste búchali kladivom na rozbíjanie kameňa?? ...počítam,že ste si neodjistili ten samostav na čelustiach neviem teda ako ste búchali,ale ohnúť bubon sa mi zdá totálna blbosť či?? Upraveno Září 20, 201114 r od libero1071
Září 25, 201114 r Autor Tak vcera som nahodil nove bubny Zimmermann. Trasie to ako pred tym, mozno trochu menej. Cim to este moze byt?
Září 25, 201114 r Pokud si neměnil pakny,tak to budou dělat pakny. Nebo taky třeba jen nevyvážený kolo,nebo špatně zapadlá pakna do zámku.
Říjen 15, 201113 r Ahoj já jsem dával nové bubny a pakny.Výsledek vybrace a pulzující br.pedál.Bubny jsem nechal změřit a vše v pořádku,házivost žádná.Pomoc.
Říjen 18, 201113 r Autor Menil si sam alebo ti to robili v servise? Nebuchal si ako ja po bubnoch kladivom?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.