myro Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Chcem sa opytat ci silnymi udermi velkeho kladiva sa da odnut bubon. Po rozobrati zadnych bubnov citit pri brzdeni vybracie, aj pri brzdeni rucnou brzdou. Molol som udermi kladivom spravit z bubnov oval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 (editace) to ste búchali kladivom na rozbíjanie kameňa?? ...počítam,že ste si neodjistili ten samostav na čelustiach neviem teda ako ste búchali,ale ohnúť bubon sa mi zdá totálna blbosť či?? Editováno: 20. Září 2011, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myro Vloženo 25. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2011 Tak vcera som nahodil nove bubny Zimmermann. Trasie to ako pred tym, mozno trochu menej. Cim to este moze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Faby Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 Pokud si neměnil pakny,tak to budou dělat pakny. Nebo taky třeba jen nevyvážený kolo,nebo špatně zapadlá pakna do zámku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 vibrácie kam,do pedálu,do volantu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myro Vloženo 26. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2011 Do pedalu, ABS nemam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel2032 Vloženo 15. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2011 Ahoj já jsem dával nové bubny a pakny.Výsledek vybrace a pulzující br.pedál.Bubny jsem nechal změřit a vše v pořádku,házivost žádná.Pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myro Vloženo 18. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 Menil si sam alebo ti to robili v servise? Nebuchal si ako ja po bubnoch kladivom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokra75 Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 A co ráfek,nebo pneu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.