dedopohoda Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Caute, chcel by som dat dalsie hmlovky do naraznika, ale mam starsi model octy, paci sa mi to co ponuka milotec ale oni to robi iba na facelift. Robil to uz niekto na liftback? A ak nie poradte ake svetle tam dat? Myslim tvar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Já bych dal kulaté. Ale zatím jsem taky žádne neviděl. Já jsem zase uvažoval o denních světlech, ale náš narazník má ty díry menší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 23. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 napadlo tam dat hmlovky z felicie a mriezku neako skombinovat, neviem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 O tomhle uvažuju už skoro deset let co mám Oktávky. Protože mlhovky víc jak 40 čísel nad zemí jsou stejně málo platný. Dnes bych nejraději dal mlhovky do nárazníku a místo nich světla pro denní svícení. Jenže na taková která by tam sedla jsem ještě nenarazil. A i tak bych možná "narazil" při první kontrole. I když by v tom neměl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 O tomhle uvažuju už skoro deset let co mám Oktávky. Protože mlhovky víc jak 40 čísel nad zemí jsou stejně málo platný. Dnes bych nejraději dal mlhovky do nárazníku a místo nich světla pro denní svícení. Jenže na taková která by tam sedla jsem ještě nenarazil. A i tak bych možná "narazil" při první kontrole. I když by v tom neměl být problém. to je pravda ze by pri kontrole bol asi problem, ale u nas su taky zmrdi ze neprejdem cez kontrolu aj kedm mam origo skodovacke ofuky ktore su schvalene ale nemam od nich papier. Takze na kontrolu treba u nas konexie :-(((( Ale co sa tyka tych svetiel na denne svietenie, o tom som este nepocul, viem ze u vas sa musi svietit cely den, V com su ine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 uvazoval som aj ze by som aj upravil naraznik a dal by som tam bud z novej octavie aelbo zo starej fabie, len neviem ako by som vyriesil oko na vlecenie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Dedopohoda - Ta světla pro denní svícení se automaticky rozsvěcují při nastartování, mají příkon cca od 6 do 16 W a svítí samostatně, pouze se zapojují přes relé, aby zhasla při rozsvícení normálních světel. Jejich výhoda je v podstatně nižším příkonu, pokud svítí normální světla, není problém u nových aut nasbírat až 200 W. Taky je to otázka šetření hlavních žárovek, hlavně xenonů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Dedopohoda - Ta světla pro denní svícení se automaticky rozsvěcují při nastartování, mají příkon cca od 6 do 16 W a svítí samostatně, pouze se zapojují přes relé, aby zhasla při rozsvícení normálních světel. Jejich výhoda je v podstatně nižším příkonu, pokud svítí normální světla, není problém u nových aut nasbírat až 200 W. Taky je to otázka šetření hlavních žárovek, hlavně xenonů. Jasne uz mi je to jasne to by som mal a ja o tom pouvazovat, lebo aj ked u nas to nie je prikazane ale aj tak chodim aj cez den s rozsvietenymi svetlami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Za mým mladých let, kdy jsem byl ještě tuzer - teenager, jsem měl v původním nárazníku čtyři projektorovky... Za pivko přenechám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Za mým mladých let, kdy jsem byl ještě tuzer - teenager, jsem měl v původním nárazníku čtyři projektorovky... Za pivko přenechám... jééé tuhle fotku si pamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 26. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Za mým mladých let, kdy jsem byl ještě tuzer - teenager, jsem měl v původním nárazníku čtyři projektorovky... Za pivko přenechám... Vyzera to super :-) Este jedna otazocka, co su to tie projektorovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Vyzera to super :-)Este jedna otazocka, co su to tie projektorovky? Třeba tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Vyzera to super :-)Este jedna otazocka, co su to tie projektorovky? Třeba tohle... super vyzera dobre ale stale neviem co presne to je :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thym81 Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Hm to vypadá dost dobře rád to pivko věnuju Na co jsi to napojil extra vypínač nebo jsi to dal přímo na originál mlhovkový?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thym81 Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 depohoda - od Milotecu je to sice pěkné ale jak vidím tu cenu tak jdu do kolen přes 6tis jen za mřížky by se mohl najít někdo kdo by to udělal levněji do těch originálních mřížek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 depohoda - od Milotecu je to sice pěkné ale jak vidím tu cenu tak jdu do kolen přes 6tis jen za mřížky by se mohl najít někdo kdo by to udělal levněji do těch originálních mřížek.. Já tam vidím cenovku 4760,- (kód zboží 43304) www.milotec.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tiez si myslim ze bude lepsie ak sa upravi origo mrizka a vsadi sa tam nejak hmlovka napr s feldy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.