Publikováno Září 20, 201113 r Caute, potreboval by som vasu pomoc, uz mesiac hladam po internete 2 doplnky do auta, ale nijako to nemozem najsť. Pre bratov Čechov: 1. chcel by som do interieru, chromove klucky na otvaranie dveri, v e-shopoch ich maju za 2000kč ale to je moc, no našiel som ich na aukro.cz za úzastnych 1000 kč, ale predajca neposiela do zahraničia. - nepozna niekto kde by som tie klučky našiel do 1000kč ? - nebol by nejaký ČECH ochotny kupiť tieto klučky ( http://aukro.cz/show...item=1785655931 ) a poslať mi ich na Slovensko dobierkou ? ? 2. neviete niekto kde by som zohnal tento faceliftový dekor volantu ?: ( http://big.over.cz/f...0ej2kwconq3.jpg ) Upraveno Září 20, 201113 r od firemp3
Září 20, 201113 r Autor CHROM dekor volantu nedostanes kupit samostatne. Diky, takze toto si možem vyškrtnúť
Září 20, 201113 r - nebol by nejaký ČECH ochotny kupiť tieto klučky ( http://aukro.cz/show...item=1785655931 ) a poslať mi ich na Slovensko dobierkou ? ? V podstatě s tím nemám problém, ale: 1. Je to aukce a počáteční cena je 999,- Kč. Do kolika chceš jít, i když nepředpokládám, že by se to nějak závratně vyšplhalo, když už to vlastně prodává podruhé. A taky není vyloučeno, že se s ním půjde dohodnout mimo aukci a hned. Tudíž předpokládej cenu 999,- Kč 2. Navýšenou o jeho poštovné, tj. 150,- Kč a 3. Já Ti to taky nepošlu zadarmo. Tj. řekněme dalších 150,- (nevím, dobírkou a ještě k tomu do zahraničí neposílám každý den) 4. Takže suma sumárum teď už za 1.300,- Kč, tj. nějakých 53,- € (nevím přesně aktuální kurs). Náhodou někde ze "Žilinska" nejsi? PS: Aha, Prešov. Takže, nic. Bod 4. platí. . Upraveno Září 20, 201113 r od Wojnar
Září 20, 201113 r Autor V podstatě s tím nemám problém, ale: 1. Je to aukce a počáteční cena je 999,- Kč. Do kolika chceš jít, i když nepředpokládám, že by se to nějak závratně vyšplhalo, když už to vlastně prodává podruhé. A taky není vyloučeno, že se s ním půjde dohodnout mimo aukci a hned. Tudíž předpokládej cenu 999,- Kč 2. Navýšenou o jeho poštovné, tj. 150,- Kč a 3. Já Ti to taky nepošlu zadarmo. Tj. řekněme dalších 150,- (nevím, dobírkou a ještě k tomu do zahraničí neposílám každý den) 4. Takže suma sumárum teď už za 1.300,- Kč, tj. nějakých 53,- € (nevím přesně aktuální kurs). Náhodou někde ze "Žilinska" nejsi? PS: Aha, Prešov. Takže, nic. Bod 4. platí. . To nevadi, do nejakych 55€ by to bolo vpohode, hlavne aby si mi to vedel poslať na slovensko. Lebo ten predajca na aukro, nedokazal vyplnit papiere pre dobierku na slovensko
Září 20, 201113 r Tak mu posli peniaze dopredu+ aj za postovne a nemusi riesit vyplnanie papierov za dobierku na SLOVENSKO. Nech ti to posle uz ako len Balik.
Září 20, 201113 r Autor pre Wojnar : ideš do toho ? (nemáš nahodou paypal) Upraveno Září 20, 201113 r od firemp3
Září 22, 201113 r Takže pro ostatní: Z kliček na této fotografii a s tímto popisem: skoda octavia II chromove klicky do tapecirunku,neposkozene,originalni starsi dily,mame i jine nahradni dily tel 602949705 ,moznost pneuservisu od 500kc,diagnostika,montaz tempomatu atd... praha-zapad jiloviste v této aukci (bude tu asi měsíc než spadne do archívu) http://aukro.cz/octavia-ii-chromove-klicky-i1831011965.html se vyklubaly pouze plasty s kličkami bez spínačů oken a ovládače zrcátek. Pro ty kdo si nevšimli dodávám, že na fotografii jsou i spínače a ovládač a popis že je to bez nich nic neříká. S firemp3 jsme si vyměnili pár SZ s upřesněním obchodní stratégie, zkusili jsme získat nějakou slevu (odesílané zboží neodpovídalo popisu) což se setkalo se silným NEpochopením ze strany prodejce. Konverzace s prodejcem vypadala takhle: Já: Dobrý den,chtěl jsem se zeptat, jestli by jsme se nedohodli mimo Aukro a hned? Děkuji, s pozdravem Wojnar Roman Prodejce: klidne napiste adresu a ja odeslu na dobirku klicky jsou odesilany bez ovladacu zrcatek a prednich oken cena vcetne dobirky je 1150kc Já: Co to znamená?Že na prodej je to celé jak je nafotce, jen v tom plastu je díra po tlačítku ovládání oken a zrcátek? Jsem si myslel, že na prodej je to tak jak je na fotografii. s pozdravem Wojnar Roman Prodejce: na prodej za 1000kc jsou chromove klicky ovladace si prendate z vasich klicek Já: To ano, ale koukám na Aukro a vidím na prodej kličky s plasty včetně spínačů za nějakou cenu.Nikde není napsáno, že mi pak spínače nedojdou. Nějaká sleva na to, že to vlastně není podle fotky, s čímž jsem počítal, asi by nebyla, že? Když už jsme u toho co je vlastně na prodej. Kličky včetně těch černých plastů, ano? Nedojdou mi pak pouze samotné chromové kličky? Prodejce: prijdou cele chromove klicky vcetne plastu bez ovladacu oken a zrcateksleva neni zadna Já(Tohle si "nadiktoval"firemp3): O kliky mám zájem, ale jelikož na fotografii u zboží za 1000,- Kč jsou vyfotografované kliky s ovládáním oken a zrcadel a Vy prodáváte pouze chromové kliky bez spínačů, myslím že by jste měl z ceny slevit. Minimálně 25%.V případě, že se dohodneme na 750,- Kč + 150 Kč za poštovné, tak to koupím. S pozdravem Wojnar Roman Prodejce: mozna bych vam k tomu jeste mohl poslat darkovy balicek a svoji starou necena je dana 1000kc za klicky Já: Balíček by se hodil.S Vaší starou ............ no,... Jinak nevím jak by se vyvíjela jistá reklamace kdyby aukce proběhla až do konce a Vy by jste mi poslal kličky bez spínačů, teda zboží, které by zcela jistě neodpovídalo popisu zboží jehož součásti je i fotografie. V tom případě děkuji a nemám zájem. S pozdravem. Nakonec firemp3 našel kličky za podstatně výhodnější cenu a já jsem prodejce poslal do pr*ele. Pokud někdo na Aukru narazíte na toho výkuka, tak si před prvním přihozením pořádně ověřte co je vlastně předmětem aukce. Příjemný večer bez vy*ůranků.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.