Majk Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Může mi prosím někdo poradit kam uchytit řídící jednotku a reproduktor bez velkých zásahů a aby nebyli vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Jednotku jsem umistil do prostoru před spolujezdcem a reprak stejne - tedy presne do dolniho plastu A sloupku... tam to není téměř videt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 23. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Koukal jsem tam a není tam žádné místo.Je tam klimoška a ta asi zabírá to volné místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Kdyz sundas kastlik i ten bocni kryt, tak vpravo - jakoby pod krytem je krasne misto pro jednotku HF... Zene jsem tam daval jednotku od nokie... to misto je pristupne jedine po odendani schranky - je tem i ta hlinikova vyztuha... urcite to najdes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.