Wertheim Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Nevíte, jestli někdo odsud jezdí s těmito nárazníky? Dost se mi líbí, ale nemůžu nikde najít pořádné fotky, a z těchto se toho moc nepozná... Jestli máte foto těchto nárazníků, dejte ho plz sem...Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 a co na tom chceš poznat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 mám pocut že už sem to někde viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 to je docela možný žes je už někde viděl, páč sou to jedny z prvních nárazniků dělanejch na fábku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 a co na tom chceš poznat?? Jak to vypadá na autě...vím, že tady je to taky vidět, ale ta kvalita nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 no sou laminátoví takže uchycení a přesnost nebude to praví ořechoví, ale co sem viděl po srazech, tak tyhle zrovna byly většinou celkem slušně nasazený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 krom toho ten zadni jeh asi nejpouzivanejsi co je na fabiich videt, staci si projit galerky ze srazu na fabia clubu je tam toho milion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Jj...to asi jo.. A nevíš, kde se dají nechat vyrobit nárazníky na zakázku? Jak jsi je dělal (upravoval) ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Na zakázku - Lamino Servis - http://www.lamino.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 me dodelaval narazniky jeden clovicek v praze, zadna firma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Na zakázku - Lamino Servis - http://www.lamino.cz Díky Amogh: Aha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paja313 Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Ahoj, tady Pája. Když se tu bavíte o těch nárazníkách. Neví někdo z vás o nějakém člověku, nebo firmě co má svářečku na plasty? Nakreslil jsem si úpravu svého nárazníku a chtěl bych ho upravit. Ale nechci žádné lamino. Jen poupravit z plastů. Nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 5. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Adam: Díky...docela se mi to líbí, ale ten novej zadní jak je v TM má taky něco do sebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Taky uvazuju o zadnim narazniku, ale ten je i s vyrezem pro SPZ. Tak budu muset hodit na 5. dvere prevlek - nevite jak to vypada, jaka je montaz a zda se pak musi prestrikat cele dvere, nebo jen prevlek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 5. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Nic o převleku jsem neslyšel... 5. dveře se většinou zavařují.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 http://altuning.cz/spojlery.php?lang=cz&pro=Skoda SFBPD001 Převlek patých dveří, Fabia 900,- CZK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 5. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Hmm..to vypadá velmi zajímavě... Ale pak bude stejně problém s osvětlením SPZ v nárazníku...A otvírat kuft zevnitř je taky otrava.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 s osvetlenim si myslim problem nebude a otvirat kufr muzes na DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Jj, ale to bych si musel DO nechat udělat... Na kolik by to vyšlo i s oteviranim kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Nic o převleku jsem neslyšel... 5. dveře se většinou zavařují.. převlek na 5.dveře míval kdysi Olin než je nechal zavařit. Ten převlek se dělá jen na krátké Fábie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 a má věc, který by mě s*ala nejvíc - v pravý dolní části jsou písmeny RS, takže to není nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Jj, ale to bych si musel DO nechat udělat... Na kolik by to vyšlo i s oteviranim kufru? Original vystrelovaci klice s oteviranim kufru se tady daji sehnat kolem 2 000 Kc, jinak jsem vcera videl neorigo klic (vypada skoro stejne) a ten vyjde s oteviranim kufru na 1 500 Kc. převlek na 5.dveře míval kdysi Olin než je nechal zavařit. Ten převlek se dělá jen na krátké Fábiea má věc, který by mě s*ala nejvíc - v pravý dolní části jsou písmeny RS, takže to není nic moc Tak zbavit se dvou pismenek si myslim, ze by nebyl problem. A jak to presne vypada ? To se najak na ty dvere nasadi ? Neni tam potom nekde nejaka mezera ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 tu je prevlek ,dole v pravo je napis RS.pohladam lepsiu fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 chvilku jsem musel hledat, ale uz to vidim. No to preci nebude problem odstranit pred lakovanim a taky nemusi to mit kazdy prevlek. Ale ted by me zajimalo jak to na tech dveri drzi ? Jak se to montuje a zda nezustava zadna mezera ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.