Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nevíte, jestli někdo odsud jezdí s těmito nárazníky? Dost se mi líbí, ale nemůžu nikde najít pořádné fotky, a z těchto se toho moc nepozná... Jestli máte foto těchto nárazníků, dejte ho plz sem...Dík

08045.jpg

08015.jpg

a co na tom chceš poznat??

mám pocut že už sem to někde viděl

to je docela možný žes je už někde viděl, páč sou to jedny z prvních nárazniků dělanejch na fábku

• Autor
a co na tom chceš poznat??

Jak to vypadá na autě...vím, že tady je to taky vidět, ale ta kvalita nic moc... <_<

no sou laminátoví takže uchycení a přesnost nebude to praví ořechoví, ale co sem viděl po srazech, tak tyhle zrovna byly většinou celkem slušně nasazený

krom toho ten zadni jeh asi nejpouzivanejsi co je na fabiich videt, staci si projit galerky ze srazu na fabia clubu je tam toho milion

• Autor

Jj...to asi jo.. A nevíš, kde se dají nechat vyrobit nárazníky na zakázku?

Jak jsi je dělal (upravoval) ty?

me dodelaval narazniky jeden clovicek v praze, zadna firma

• 2 týdny později...
B) Ahoj, tady Pája. Když se tu bavíte o těch nárazníkách. Neví někdo z vás o nějakém člověku, nebo firmě co má svářečku na plasty? Nakreslil jsem si úpravu svého nárazníku a chtěl bych ho upravit. Ale nechci žádné lamino. Jen poupravit z plastů. Nevíte?
:)
  • Autor

Adam: Díky...docela se mi to líbí, ale ten novej zadní jak je v TM má taky něco do sebe...

Taky uvazuju o zadnim narazniku, ale ten je i s vyrezem pro SPZ. Tak budu muset hodit na 5. dvere prevlek - nevite jak to vypada, jaka je montaz a zda se pak musi prestrikat cele dvere, nebo jen prevlek ?

• Autor

Nic o převleku jsem neslyšel... 5. dveře se většinou zavařují..

• Autor

Hmm..to vypadá velmi zajímavě... Ale pak bude stejně problém s osvětlením SPZ v nárazníku...A otvírat kuft zevnitř je taky otrava.. <_<

s osvetlenim si myslim problem nebude a otvirat kufr muzes na DO ;)

• Autor

Jj, ale to bych si musel DO nechat udělat... Na kolik by to vyšlo i s oteviranim kufru? :p

Nic o převleku jsem neslyšel... 5. dveře se většinou zavařují..

převlek na 5.dveře míval kdysi Olin než je nechal zavařit. Ten převlek se dělá jen na krátké Fábie

a má věc, který by mě s*ala nejvíc - v pravý dolní části jsou písmeny RS, takže to není nic moc

Jj, ale to bych si musel DO nechat udělat... Na kolik by to vyšlo i s oteviranim kufru? :p

Original vystrelovaci klice s oteviranim kufru se tady daji sehnat kolem 2 000 Kc, jinak jsem vcera videl neorigo klic (vypada skoro stejne) a ten vyjde s oteviranim kufru na 1 500 Kc.

převlek na 5.dveře míval kdysi Olin než je nechal zavařit. Ten převlek se dělá jen na krátké Fábie

a má věc, který by mě s*ala nejvíc - v pravý dolní části jsou písmeny RS, takže to není nic moc

Tak zbavit se dvou pismenek si myslim, ze by nebyl problem. A jak to presne vypada ? To se najak na ty dvere nasadi ? Neni tam potom nekde nejaka mezera ?

tu je prevlek ,dole v pravo je napis RS.pohladam lepsiu fotku

chvilku jsem musel hledat, ale uz to vidim. No to preci nebude problem odstranit pred lakovanim a taky nemusi to mit kazdy prevlek. Ale ted by me zajimalo jak to na tech dveri drzi ? Jak se to montuje a zda nezustava zadna mezera ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.