Publikováno Červenec 23, 200619 r Nevíte, jestli někdo odsud jezdí s těmito nárazníky? Dost se mi líbí, ale nemůžu nikde najít pořádné fotky, a z těchto se toho moc nepozná... Jestli máte foto těchto nárazníků, dejte ho plz sem...Dík
Červenec 24, 200619 r to je docela možný žes je už někde viděl, páč sou to jedny z prvních nárazniků dělanejch na fábku
Červenec 24, 200619 r Autor a co na tom chceš poznat?? Jak to vypadá na autě...vím, že tady je to taky vidět, ale ta kvalita nic moc...
Červenec 24, 200619 r no sou laminátoví takže uchycení a přesnost nebude to praví ořechoví, ale co sem viděl po srazech, tak tyhle zrovna byly většinou celkem slušně nasazený
Červenec 25, 200619 r krom toho ten zadni jeh asi nejpouzivanejsi co je na fabiich videt, staci si projit galerky ze srazu na fabia clubu je tam toho milion
Červenec 25, 200619 r Autor Jj...to asi jo.. A nevíš, kde se dají nechat vyrobit nárazníky na zakázku? Jak jsi je dělal (upravoval) ty?
Srpen 5, 200619 r Ahoj, tady Pája. Když se tu bavíte o těch nárazníkách. Neví někdo z vás o nějakém člověku, nebo firmě co má svářečku na plasty? Nakreslil jsem si úpravu svého nárazníku a chtěl bych ho upravit. Ale nechci žádné lamino. Jen poupravit z plastů. Nevíte?
Srpen 5, 200619 r Autor Adam: Díky...docela se mi to líbí, ale ten novej zadní jak je v TM má taky něco do sebe...
Srpen 5, 200619 r Taky uvazuju o zadnim narazniku, ale ten je i s vyrezem pro SPZ. Tak budu muset hodit na 5. dvere prevlek - nevite jak to vypada, jaka je montaz a zda se pak musi prestrikat cele dvere, nebo jen prevlek ?
Srpen 5, 200619 r http://altuning.cz/spojlery.php?lang=cz&pro=Skoda SFBPD001 Převlek patých dveří, Fabia 900,- CZK
Srpen 5, 200619 r Autor Hmm..to vypadá velmi zajímavě... Ale pak bude stejně problém s osvětlením SPZ v nárazníku...A otvírat kuft zevnitř je taky otrava..
Srpen 6, 200619 r Autor Jj, ale to bych si musel DO nechat udělat... Na kolik by to vyšlo i s oteviranim kufru?
Srpen 6, 200619 r Nic o převleku jsem neslyšel... 5. dveře se většinou zavařují.. převlek na 5.dveře míval kdysi Olin než je nechal zavařit. Ten převlek se dělá jen na krátké Fábie
Srpen 6, 200619 r a má věc, který by mě s*ala nejvíc - v pravý dolní části jsou písmeny RS, takže to není nic moc
Srpen 6, 200619 r Jj, ale to bych si musel DO nechat udělat... Na kolik by to vyšlo i s oteviranim kufru? Original vystrelovaci klice s oteviranim kufru se tady daji sehnat kolem 2 000 Kc, jinak jsem vcera videl neorigo klic (vypada skoro stejne) a ten vyjde s oteviranim kufru na 1 500 Kc. převlek na 5.dveře míval kdysi Olin než je nechal zavařit. Ten převlek se dělá jen na krátké Fábiea má věc, který by mě s*ala nejvíc - v pravý dolní části jsou písmeny RS, takže to není nic moc Tak zbavit se dvou pismenek si myslim, ze by nebyl problem. A jak to presne vypada ? To se najak na ty dvere nasadi ? Neni tam potom nekde nejaka mezera ?
Srpen 6, 200619 r chvilku jsem musel hledat, ale uz to vidim. No to preci nebude problem odstranit pred lakovanim a taky nemusi to mit kazdy prevlek. Ale ted by me zajimalo jak to na tech dveri drzi ? Jak se to montuje a zda nezustava zadna mezera ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.