Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nevíte, jestli někdo odsud jezdí s těmito nárazníky? Dost se mi líbí, ale nemůžu nikde najít pořádné fotky, a z těchto se toho moc nepozná... Jestli máte foto těchto nárazníků, dejte ho plz sem...Dík

08045.jpg

08015.jpg

• o 2 týdny později...
Vloženo
B) Ahoj, tady Pája. Když se tu bavíte o těch nárazníkách. Neví někdo z vás o nějakém člověku, nebo firmě co má svářečku na plasty? Nakreslil jsem si úpravu svého nárazníku a chtěl bych ho upravit. Ale nechci žádné lamino. Jen poupravit z plastů. Nevíte?
Vloženo

Taky uvazuju o zadnim narazniku, ale ten je i s vyrezem pro SPZ. Tak budu muset hodit na 5. dvere prevlek - nevite jak to vypada, jaka je montaz a zda se pak musi prestrikat cele dvere, nebo jen prevlek ?

Vloženo
Nic o převleku jsem neslyšel... 5. dveře se většinou zavařují..

převlek na 5.dveře míval kdysi Olin než je nechal zavařit. Ten převlek se dělá jen na krátké Fábie

Vloženo
Jj, ale to bych si musel DO nechat udělat... Na kolik by to vyšlo i s oteviranim kufru? :p

Original vystrelovaci klice s oteviranim kufru se tady daji sehnat kolem 2 000 Kc, jinak jsem vcera videl neorigo klic (vypada skoro stejne) a ten vyjde s oteviranim kufru na 1 500 Kc.

převlek na 5.dveře míval kdysi Olin než je nechal zavařit. Ten převlek se dělá jen na krátké Fábie

a má věc, který by mě s*ala nejvíc - v pravý dolní části jsou písmeny RS, takže to není nic moc

Tak zbavit se dvou pismenek si myslim, ze by nebyl problem. A jak to presne vypada ? To se najak na ty dvere nasadi ? Neni tam potom nekde nejaka mezera ?

Vloženo

chvilku jsem musel hledat, ale uz to vidim. No to preci nebude problem odstranit pred lakovanim a taky nemusi to mit kazdy prevlek. Ale ted by me zajimalo jak to na tech dveri drzi ? Jak se to montuje a zda nezustava zadna mezera ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...