Hololasima Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 (editace) zdravim chlapci. potřeboval bych pomoci s originálním autorádiem MS 202 ve fabii 1.9 elegance 2000. řešil sem podsvícení interiéru, všechno už mám vykoumaný ale radio by mě to tou zelenou akorát kazilo. radio sem vyndal, ale za boha nevím jak se mám dostat k obvodový destičce na který je podsvícení těch tlačítek a displeye. takže jestli někdo ví jak se dostat k podsvícení autorádia tak PLS help Editováno: 3. Říjen 2011, autor: Hololasima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 Zhodiť obidva dekle, z bokov vyšroubovať tri torxy z každej strany a predný panel vytiahnuť von, ale po malom vytiahnutí odpojiť páskový vodič. potom následuje ďaľšie rozoberanie panela, odskrutkovanie zvnútra šrouby..ale perlička bude vymeniť LED pod displejom...) to uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.