Publikováno Červenec 24, 200619 r zdravim - mam vuli v rizeni je to na levem rizeni na ridici tyci - v prachovce kde je kloub - a doufam nejaky umeli pastorek nebo vcem ten kloub beha. Zajima me cena toho kloubu ci te matky co utahuje kloub. Bud ta bude v prd.. nebo tam matka uz vydrena - takze daji se tyto kousky koupit? A dotahuje se ten kloub 75Nm - muze byt povolen? Diky a prikladam foto kde ta vule je
Červenec 25, 200619 r Autor Cena spojovačky řízeni je 500kč - pro info ostatnim - jak leva tak i prava
Duben 11, 200817 r čest Kdyby někdo měl zájem o Pravou tyč řízení na Octavii 97-2001 originál komplet i s čepem, nová, zabalená. tak bych měl jednu na prodej. za 2500,- nová stála přes 3100,- Závadu jsem měl jinde a ted mi leží doma SMS na 777885124 Upraveno Duben 11, 200817 r od lama1
Duben 11, 200817 r Taky jsem zjistil vůli na pravém kole. Byl to čep řízení. Na obrázku 1. Na prodejně dílů měl na výber TRW a Topran obě značky za 310,- (ve škodovce chtěli 950,- ). Vzal jsem TRW. Co říkáte na ten Topran?
Duben 11, 200817 r zdravim - mam vuli v rizeni je to na levem rizeni na ridici tyci - v prachovce kde je kloub - a doufam nejaky umeli pastorek nebo vcem ten kloub beha. Zajima me cena toho kloubu ci te matky co utahuje kloub. Bud ta bude v prd.. nebo tam matka uz vydrena - takze daji se tyto kousky koupit? A dotahuje se ten kloub 75Nm - muze byt povolen? Diky a prikladam foto kde ta vule je vule urcite nebude v tycce ale v rizeni to ti to jenom tak pripada,vule muze byt tak v tom kloubu a ne na tom zavitu,ale podle toho jak to uvadis to bude v rizeni Upraveno Duben 11, 200817 r od foxdivemaster
Duben 12, 200817 r Ano tam kam smeruje sipka je kloub a neda se nijak opravit, koupit celou tycku, nemusis demontovat rizeni z vozu ven, lze i na voze provest demontaz Upraveno Duben 12, 200817 r od Host
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.