davidecek19 Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 zdravim - mam vuli v rizeni je to na levem rizeni na ridici tyci - v prachovce kde je kloub - a doufam nejaky umeli pastorek nebo vcem ten kloub beha. Zajima me cena toho kloubu ci te matky co utahuje kloub. Bud ta bude v prd.. nebo tam matka uz vydrena - takze daji se tyto kousky koupit? A dotahuje se ten kloub 75Nm - muze byt povolen? Diky a prikladam foto kde ta vule je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Cena spojovačky řízeni je 500kč - pro info ostatnim - jak leva tak i prava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama1 Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 (editace) čest Kdyby někdo měl zájem o Pravou tyč řízení na Octavii 97-2001 originál komplet i s čepem, nová, zabalená. tak bych měl jednu na prodej. za 2500,- nová stála přes 3100,- Závadu jsem měl jinde a ted mi leží doma SMS na 777885124 Editováno: 11. Duben 2008, autor: lama1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Taky jsem zjistil vůli na pravém kole. Byl to čep řízení. Na obrázku 1. Na prodejně dílů měl na výber TRW a Topran obě značky za 310,- (ve škodovce chtěli 950,- ). Vzal jsem TRW. Co říkáte na ten Topran? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 menil jsem taky ridici tyc + cep rizeni - cena 1300 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 (editace) zdravim - mam vuli v rizeni je to na levem rizeni na ridici tyci - v prachovce kde je kloub - a doufam nejaky umeli pastorek nebo vcem ten kloub beha. Zajima me cena toho kloubu ci te matky co utahuje kloub. Bud ta bude v prd.. nebo tam matka uz vydrena - takze daji se tyto kousky koupit? A dotahuje se ten kloub 75Nm - muze byt povolen? Diky a prikladam foto kde ta vule je vule urcite nebude v tycce ale v rizeni to ti to jenom tak pripada,vule muze byt tak v tom kloubu a ne na tom zavitu,ale podle toho jak to uvadis to bude v rizeni Editováno: 11. Duben 2008, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 (editace) Ano tam kam smeruje sipka je kloub a neda se nijak opravit, koupit celou tycku, nemusis demontovat rizeni z vozu ven, lze i na voze provest demontaz Editováno: 12. Duben 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.