fyk77 Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Ty kjávo! Dodnes jsem si myslel, že země neomezených možností je jen USA a Rusko. Od teď to je i Italie! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 masaker musim vyskusat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 no tak to je husty, jeste ze ma kuzi - tolik nenasaka... Dodo jestli me sluch neklame tak majitel je rus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 (editace) No je to nějaký zamotaný. Rus to nebude-spíš nějakej Makedonec. A navíc má na znčce I. Editováno: 13. Říjen 2011, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 jj znacku jsem videl, ale praskla me pres usi ta rec, protoze italstina to podle me neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Jj. Ital ani Rus neřekne: DOBRE (It.-BENE Rus.-CHOROŠO) Každopádně jsou to kreténi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 no je to mozny, tu rustinu jsem hadal... a kreteni jsou to sto procentne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.