paldous Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 mohl by mi sem nekdo hodit schemu el. zapojeni z Elzy pro OII face? chtel bych to dodelat ale nevim kam tahnout a napinovat kabely aby to bylo zapojeno origo podle skodovky. Dekuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 mňa by zaujímalo,či tam pasujú svetielka zo Superba I ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 19. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 bez uprav na 100 pro nepasujou, jsou to uplne jina cisla dilu, jinak nevim kam tahnout draty, do ceho je napinovat, treba to potahnout ze dveri, ale nevim kam...schema by bodla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 A nestačí to napojit na osvětlení stahováků oken? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 20. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 no asi to bude musiet mit i nejakou logiku, cili zhasinani a rozsvicovani podle predem daneho algoritmu, jinak dekuju uzivateli J0ska, poslal co jsem potreboval, dekuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divix Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 mohl by mi sem nekdo hodit schemu el. zapojeni z Elzy pro OII face? chtel bych to dodelat ale nevim kam tahnout a napinovat kabely aby to bylo zapojeno origo podle skodovky. Dekuju moc Dozvěděl ses kam to prosvětlení kliček zapojit ,taky jsem si je koupil a uvažujil o zapojení jako ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 31. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 ano, v prilohe mas navod, mohol by si vlozit objednacie cisla dielov a kolko si za ne dal? stale nad tym rozmyslam ci to mam kupit... OII_osvetleni_klicek_LaK_.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divix Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Díky za schéma, daval jsem za ně 1000kč slušná cena.A náhodou zapojení varovných světel ve dveřích nemáš? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 31. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 jake varovne svetla myslis? jestli myslis ty svetylka dolu ve dverich zevnitr, ktere se rozsviti po otevreni dveri tak ty mam uz z vyroby, to netusim jestli to je standard, ale myslim ze to maj vsechny auta uz z vyroby krome verze Tour, jinak by mne zajimalo kde si je sehnal ty klicky tak levne, nemas nejakej link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divix Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Samozřejmě mám Tourku II tam jsou odrazka,ale kámoš má Primu Octu Fl a taky tam má odrazky,ty kliky už mám dele a sehnal na netu ale link už nemám.Musíš hledat očas se tam něco najde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Ahoj,chci se zeptat jaky je tedy rozdil kdyz se ty kliky natahnou origo a nebo na osvetleni stahovani oken? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.