kimmi Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 Ahoj,potreboval by som poradiť nejakého dobrého autolakýrnika z okolia okresov SA-GA-NR,ktorý robí dobrú robotu za prijateľnú cenu.Prednú kapotu mám obytú od kamienkov.Jedná sa o farbu "bledohnedá metalíza Sahara" Zo značovej predajne v GA mi odpísali toto: Dobrý deň, na základe Vašej požiadavky a zaslaných fotografií, Vám týmto oznamujeme, že orientačná cena opravy kapoty na predmetnom vozidle je 180,00 € za materiál, 80,00 € lakovacie práce a 20,00 € prípravárenské práce, demontáže. Ceny sú uvedené vrátane DPH. Mne sa to zdá trochu veľa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 Použij přirozenou inteligenci, Ujce Gůůgla a vyhledej si "autolakovny" - a ptej se tam. Značkové servisy mají vlastní lakovnu jen zřídka kdy, takže nechávají lakovat taky "u odborníků", akorát si přirazí minimálně 100% k ceně za povolení šroubů na kapotě a její odvoz do té lakovny - plus zpětnou montáž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 20. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 No veď to som aj urobil,ale aj tu je veľa témat s kde je dobrý opravár,kde montujú kvalitne LPG a pod,takže nie som prvý ani posledný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 20. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 Ešte dodám,že ak sa nájdu ľudia z okolia tak majú vlastné skúsenosti a to ti do telefónu nik nepovie že robí tak či onak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.