kimmi Vloženo 20. Říjen 2011 Vloženo 20. Říjen 2011 Ahoj,potreboval by som poradiť nejakého dobrého autolakýrnika z okolia okresov SA-GA-NR,ktorý robí dobrú robotu za prijateľnú cenu.Prednú kapotu mám obytú od kamienkov.Jedná sa o farbu "bledohnedá metalíza Sahara" Zo značovej predajne v GA mi odpísali toto: Dobrý deň, na základe Vašej požiadavky a zaslaných fotografií, Vám týmto oznamujeme, že orientačná cena opravy kapoty na predmetnom vozidle je 180,00 € za materiál, 80,00 € lakovacie práce a 20,00 € prípravárenské práce, demontáže. Ceny sú uvedené vrátane DPH. Mne sa to zdá trochu veľa. Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Říjen 2011 Vloženo 20. Říjen 2011 Použij přirozenou inteligenci, Ujce Gůůgla a vyhledej si "autolakovny" - a ptej se tam. Značkové servisy mají vlastní lakovnu jen zřídka kdy, takže nechávají lakovat taky "u odborníků", akorát si přirazí minimálně 100% k ceně za povolení šroubů na kapotě a její odvoz do té lakovny - plus zpětnou montáž... Citovat
kimmi Vloženo 20. Říjen 2011 Autor Vloženo 20. Říjen 2011 No veď to som aj urobil,ale aj tu je veľa témat s kde je dobrý opravár,kde montujú kvalitne LPG a pod,takže nie som prvý ani posledný. Citovat
kimmi Vloženo 20. Říjen 2011 Autor Vloženo 20. Říjen 2011 Ešte dodám,že ak sa nájdu ľudia z okolia tak majú vlastné skúsenosti a to ti do telefónu nik nepovie že robí tak či onak. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.