abit Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Ahoj. Dnes jsem sundal letní gumy na elektronech a nasadil zimní na plecháčích. Elektrony jsem umyl saponátem, pneumatiky jen vodou a dal na stojan. Chtěl jsem se zeptat, jestli ty uskladněné gumy nějak ošetřujete (nějakým přípravkem). Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 (editace) Já je vždycky na podzim / jaro uskladním do sklepa, přikryji je dekou ať na ně nesvítí případně slunce a nepráší se a na jaře / podzim je zase vyndám. Pneumatiky stejně nemám nikdy tak dlouho, aby se stáří nějak výrazně projevilo. Editováno: 21. Říjen 2011, autor: nuff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grim334 Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 rozhodne se vyplati disky a gumy osetrit, na disk bych dal vosk protoze to pak vyrazne usnadnuje udrzbu. na gumy existuji ruzne gely a spreje, vetsina gumu ozivi, zhnedle casti jsou pekne cerne a funguji trochu jako vosk. Zaroven oleje konzervuji povrch proti spine a UV zareni. to co pouzijes zalezi pouze na tobe a tve penezence . Na gumy treba Autoglym Instant Tyre Dressing, aplikace a vysledek pak zde . Tech 500ml vydrzi celkem dlouho, minimalne tak 4-6 aplikaci na 4 gumy, podle davkovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.