Listyus Vloženo 22. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2011 Potřebuju se dostat na čidla parkovacího asistenta a nevím jak odmontovat lištu v které jsou nasazené. Poraďte. Mám Fabii combi 2003. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samotsytlos Vloženo 22. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2011 Nevím jak jsou dělaná origo čidla,ale lištu sundáš,tak ,že vezmeš šroubovák a opatrně (pozor na lak) ji podebereš a uvidíš takový pacičky kterými je zacvaknuta do nárazníku a pomalu ji začneš odcvakávat jeden zobáček po druhým...skus ti sehnat fotku jak vypadá nárazník bez lišty a dojde ti to jak ji dostat dolů.Neboj se trochu zabrat,ale zase aby ti lišta nepraskla nebo sis nepoškrábal nárazník.A podle mě jestli se budeš chtít dostat k čidlům sundání nárazníku tě nemine,ale to poradí spíš ten kdo má origo čidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2011 (editace) Origo cidla z vyroby su namontovane v narazniku nemontuju sa do listy!!! Dorabky DOrob DOma sa montuju do LISTY alebo do narazniku., Editováno: 22. Říjen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samotsytlos Vloženo 22. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2011 Já si to myslel no,ale origo čidla ve fabii jsou podle mě uchycený v nárazníku,ale koukají jakoby z lišty,že se lišta sundá,ale čidlo zůstane. ještě jsem neviděl fabii I s čidly pod lištou např. ale to je můj názor nejsem jasnověděc ;-) každopádně to drží za nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Listyus Vloženo 23. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 Stačilo sundat tu lištu a dostal jsem se na čidla. Ty čidla jsou v liště jen zacvaklé a přilepené oboustranou lepenkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samotsytlos Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Tak to pak jo,ale kdyby jsi se chtěl dostat i ke kabelům tak podle mě musí nárazník dolů,já když montoval parkovací asistent tak jsem nárazník dával dolů hlavně kvůli kabelům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.