Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím Vás,

chci se ze dotázat, zda lze nějakým snadným způsobem sundat mřížku reprobedny ze zadních dveří, mé ratolesti jej prokopli a podařilo se mi sehnat náhradní mřížku. Lze pouze vyjmout nebo se musí rozdělat nějak celý tapecírunk.

Děkuji za radu

Romec

Zdravím Vás,

chci se ze dotázat, zda lze nějakým snadným způsobem sundat mřížku reprobedny ze zadních dveří, mé ratolesti jej prokopli a podařilo se mi sehnat náhradní mřížku. Lze pouze vyjmout nebo se musí rozdělat nějak celý tapecírunk.

Děkuji za radu

Romec

Myslím, že budete muset rozdělat výplň dveří, protože mřížka je uchycena plastovými nálitky, jejichž konce jsou roztaveny (zřejmě nějaký termoplast) a jsou přístupné po rozdělání výplně dveří (můžu vám zaslat návod z dílenské příručky). Můžete mi prosím poradit kde jste mřížku sehnal ? Mám stejný problém také prokopnutou mřížku. Děkuji

Upraveno od Pohori

• Autor

Mřížku mi sehnal kamarád, tuším, že přímo od dodavatele. Můžete mi zaslat tu dílenskou příručku resp. jenom část, kde jsou dveře.

Děkuji

Romec

http://lmgtfy.com/?q=%C5%A0koda+Octavia+II+d%C3%ADlensk%C3%A1+p%C5%99%C3%ADru%C4%8Dka

:feve:

Mřížku mi sehnal kamarád, tuším, že přímo od dodavatele. Můžete mi zaslat tu dílenskou příručku resp. jenom část, kde jsou dveře.

Děkuji

Romec

Zasílám část dílenské příručky. Můžu Vás poprosit o kontakt případného dodavatele mřížky.

Děkuji

Montáž výplně.doc

Upraveno od Pohori

• Autor

Bohužel i ten kamarád ji obdržel přes další osobu a ten si už nevzpomíná na tu firmu - jediné co ví, že je to 100% český dodavatel.

Zkoušel jste někdy demontovat výplň dveří? Postupoval jsem dle návodu, ale výplň se mi nepodařilo vyjmout ze dveří.

Romec

Bohužel i ten kamarád ji obdržel přes další osobu a ten si už nevzpomíná na tu firmu - jediné co ví, že je to 100% český dodavatel.

Zkoušel jste někdy demontovat výplň dveří? Postupoval jsem dle návodu, ale výplň se mi nepodařilo vyjmout ze dveří.

Romec

Rozdělával jsem výplň asi před 2 roky docela to šlo jenom je nutné opatrně odpáčit plastové příchytky (trny), které můžou prasknou ale dají bez problému koupit nové (cca 10kč/ks). Myslím že v servisech na to odpáčení používají plastový klín, já jsem to páčil širokým šroubovákem.

• Autor

Můžu poprosit, v kterých místech se má páčit? Kolik těch trnů tam asi je?

Romec

Myslím, že je jich přibližně 6-8. Při demontáži stačí trochu odpáčit výplň třeba ve spodní části a posvítit si tam baterkou a je vidět, ve kterých místech je výplň uchycena a drží v plastových příchytkách.

• 1 rok později...

nevíte kde se dají sehnat zadni krycí mřížky reproduktoru OctaviaII, praskla mi pravá strana

skus na vrakovisku alebo v predajni Skoda

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.