DonChuanes Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 Zdravym.. Nikde jsem nenasel, jak vypnout na O8lII kontrolu praskle zarovky .. koupil jsem si led parkovacky, brzdovky a pocitac mi je po 3 vterinach odpoji jako praskle .. proc a jak vim, ale potrebuji vypnout v pc .. je mi jasne ze odporama se to vyresi, jenze to bude stejna spotreba el. Jako klasicke zarovky, coz ja nechci .. jde mi o to, aby prave byla nizsi pri vypnutem motoru .. jestli by to nejak slo, ci nekdo v Praze ci okoli umi, bylo by to super .. pripadne jen kody a zkusim nejakyho kluka v servulisu co ma diagnostiku aby to upravil .. predem vam dekuju .. jinak se omlouvam, pisi z mobilu, proto mozna nekde preklepy apod .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonChuanes Vloženo 23. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 Teda " Zdravim " pisi na dotykaci a jsou tu "icka" ob jedno u sebe, preklep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.