mikl Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Další práce firmy,která nám vyšívá trika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 26. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 A v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 no další povedená věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Jak je to udelany Milane? Co cerne a bila vysivka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Jak je to udelany Milane? Co cerne a bila vysivka??? Dane,asi jsem z toho vedra úplně out.Vůbec nechápu,na co se ptáš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rossta Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Vypadá to zajímavě , ale chtěl bych se zeptat jestli už někdo vyzkoušel dát plato z octavie II. Jestli je to vůbec možný? Docela by mne to lákalo ,ale nemám nikoho kdo by mi ho půjčil.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Vypadá to zajímavě , ale chtěl bych se zeptat jestli už někdo vyzkoušel dát plato z octavie II. Jestli je to vůbec možný? Docela by mne to lákalo ,ale nemám nikoho kdo by mi ho půjčil.Dík. Dle me je z OII vetsi, uz jen tim, ze ma vetsi kufr. Vyzkousim to, dam pak vedet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.