Casy Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 ROzbil jse si čelní sklo při výměně stěračů, kdy mi rozbilo ramínko stěrače čelní sklo. Mám ho připojištěný, ale nevím , jestli mi výměnu pojišťovna proplatí, když jsem si to rozbil sám, nebo to mám hrát na odlítnutý kamen při jízdě? Poradtě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 (editace) To neřeš zajeď do smluního servisu kterej dělá pro danou pojišťovnu a domluv se s něma. Oni si to s tou pojišťovnou papírově vyřeší.Ty to jen pak po tý domluvě nahlásíš a domluvíš kdy ti to udělaj pak to vše jen podepíšeš vyzvedneš auto a případně pokud máš spoluůčast tak tu zaplatíš.Dál to už bude mezi servisem a pojišťovnou. Editováno: 27. Říjen 2011, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.