Publikováno Říjen 29, 201113 r vedeli by ste mi poradit, co chyba na uchytenie podbehu v narazniku? je to nejaka uchytka, da sa to nejako vyriesit a pekne uchytit. druhu stranu spolujazdca mam v poriadku tak ako ma byt len tato strana vykukuje. dakujem
Říjen 29, 201113 r veď keď sa pozrieš na druhú stranu,tak zistíš čo ti tam chýba...nie?? šróbky na 25 torx šróbovák
Říjen 29, 201113 r No, mně podle těch fotek přijde, že minimálně ten horní není do čeho zašróbovat . Upraveno Říjen 29, 201113 r od Wojnar
Říjen 29, 201113 r Autor prave o to ide, ze to nemam do coho zasrobovat, inak by som sem nepisal keby viem ze su tam neni sroby
Říjen 29, 201113 r "...su tam neni..." - tohle se mi na slovenštině strašně líbí . Dvě možnosti: 1. Vyměnit nárazník 2. Existují firmy, které umí "svařovat" plasty a dovařit ty ulomené kusy. Vlastně tři: Improvizovat a "podložit" to kouskem silnějšího plechu a přišroubovat do něj. Jakoby to stáhnout. Mně přijde, že volba "dvě" bude nejlepší. EDIT: Dnes jsem se trochu věnoval autu a trochu jsem při mytí kouknul na ten nárazník. Vypadá to, že když je to tam v pořádku, tak to není úplně rovné, jsou na tom jakoby takové výstupky. Upraveno Říjen 30, 201113 r od Wojnar
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.