bibso Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 vedeli by ste mi poradit, co chyba na uchytenie podbehu v narazniku? je to nejaka uchytka, da sa to nejako vyriesit a pekne uchytit. druhu stranu spolujazdca mam v poriadku tak ako ma byt len tato strana vykukuje. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 veď keď sa pozrieš na druhú stranu,tak zistíš čo ti tam chýba...nie?? šróbky na 25 torx šróbovák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 (editace) No, mně podle těch fotek přijde, že minimálně ten horní není do čeho zašróbovat . Editováno: 29. Říjen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 29. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 prave o to ide, ze to nemam do coho zasrobovat, inak by som sem nepisal keby viem ze su tam neni sroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 (editace) "...su tam neni..." - tohle se mi na slovenštině strašně líbí . Dvě možnosti: 1. Vyměnit nárazník 2. Existují firmy, které umí "svařovat" plasty a dovařit ty ulomené kusy. Vlastně tři: Improvizovat a "podložit" to kouskem silnějšího plechu a přišroubovat do něj. Jakoby to stáhnout. Mně přijde, že volba "dvě" bude nejlepší. EDIT: Dnes jsem se trochu věnoval autu a trochu jsem při mytí kouknul na ten nárazník. Vypadá to, že když je to tam v pořádku, tak to není úplně rovné, jsou na tom jakoby takové výstupky. Editováno: 30. Říjen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.