Přejít na obsah

Koroze? Vada laku?

konros

Doporučené příspěvky

Nevite nekdo o co se jedna? viz foto? Auto je R.V 2007 najeto 100tis km. Pravidelne plnena servisni knizka po prvnim majitel z DE. Myslite ze to je na zaruku(jak dava skodovka 12 let)?Je to trochu i z druhe strany takhle od prednich kol.Na zadni casti uz nic neni.Auto vypada ze bourany nebylo zda se ze je vsechno original.Jinak je auto jako nove.Nevypada ze by to bylo od kaminku protoze barva nevypada ze by byla odloupla.

post-69591-0-88491800-1320598641_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky. Ale je zajimave ze to je i na druhe strane..sice trosku min..a nejvic je toho tady ve predu pak uz jen tak jedna dve se ukaze..a od pulky do zadu uz nic neni. Snad to uznaji na zaruku. Je zajimave ze to zacne reznout i kdys to neni narusenej ten povrch.Behem tydne zajedu do skodovky a uvidi se no.

Odkaz ke komentáři

A kdys zaruku uznaji a opravi to..a casem se to ukaze zas..mely by to zas opravit ne? 12let jeste neubehne..pokud bude jasne ze to je ve stejnych mistech.Je to 4roky stare auto...toto me nejde do hlavy..aby se tam ukazalo :( :( :( a kdys se nato vykaslu bude to horsi a horsi urcite ne? Ze to poleze ven ta rez a pak tam uz bude i dira urcite.

Odkaz ke komentáři

to je zajimave..ja treba co sem videl bourane auta..a nasledne opraveno..odvrtavane body a svarovano cockem(zadna antikoroze tam uz neni) u auta u ktereho to bylo pred 10leti..zadna koroze tam neni do ted.

Myslis ze uz to ok nikdy nebude pokud je to tak malo zatim a opravilo by se to..nebo bude to jeste horsi po oprave? Ja ted vubec nevim co stim.Ale pokud to uznaji..a za cas se to tam ukaze znova...melo by to byt uznane zas..si myslim.nez nato ted prdet a nechat to zvetsovat ze po zime to bude jednout takove a za dva roky tam uz bude dira...

Odkaz ke komentáři

zalezi, jak se s tim auem jezdi a kde... ja jezdim celou zimu po soli a je to znat... zkus tam zajet, zeptat se, jestli jsou ochotny to opravit ze zaruky a kdyz ne, tak to neres... ale myslim ze je tam zaruka na PROREZIVENI, coz je neco jineho.. ja mam podobne odlupky na spodni casti dveri a vubec to neresim..je to jen auto a stejne pujde casem do srotu :D

Odkaz ke komentáři

A co mas pak za auto a jak stare?A kolik km? Co ale sem cetl tady na foru tak treba na superbech 1 pate dvera vymenili a prorezivene nebyli jen zvedla barva.Davaji zaruku na tohle. 12letá záruka na neprorezivění karoserie pro modely Nová Škoda Fabia (od 12/2006), Škoda Octavia (od 02/2004), Nová Škoda Octavia (od 11/2008), Škoda Roomster (od 03/2006)

a Nová Škoda Superb (od 03/2008)

Verim tomu ale ze to zacas prorezivi a museli by to vymenit cele coz je pro ne potom nakladnejsi nez to prelakovat ted.Zajedu se tam zeptat a uvidim no.

Odkaz ke komentáři

tohle je na zaruku ;) Normalni koroze pod lakem. Mercedes na to taky trpi, klidne i tri roky stary auta a hnijou jak brambory. Neni to jen o pozinku, ale celkove o kvalite plechu atd.. Ja mel O1 odrenou od novoty cca 7let a na odrenym miste nebyla ani znamka koroze. Dneska cim auto novejsi tim horsi :D

Jinak pri kvalitni oprave bych nevidel problem, ze to casem vyleze ven. A kdyby jo, opravi se to znova ne :)

Odkaz ke komentáři

Zapomeň na záruku. Pošlou tě do oněch míst jako mě. Mám stejné bouličky na pátých dveřích.

Mě napsali:

Vážený pane inženýre,

Ohledně projevu na pátých dveří laku Vašeho automobilu musíme názor na jeho zapříčinění tzv. zinkovými vměstky odmítnout .

Projevy na laku tohoto vozidla, provozovaného více jak 6 let, s proběhem 254392 kilometrů, v žádném případě zaviněné vytvořením tzv. zinkového vměstku nejsou. Pokud se tento nedostatek v povrchové ochraně plechu karoserie vyskytne, tak k uvedenému projevu dojde v rozmezí maximálně tří 3 let od data výroby vozu. Shodli jsme se proto jednoznačně na názoru, že v tomto případě jde o poškození laku mechanickou cestou. Litujeme, že Vám v tomto případě příznivější odpověď podat nemůžeme.

S pozdravem,

PST - Péče o zákazníka šKODA AUTO a.s.

Editováno: , autor: Dodo-Kolín
Odkaz ke komentáři

no ja mam 2007 a ma najeto 100tis km.takze se uvidi no. Ale zajimalo by me jak ten lak muze byt mechaniky poskozenej. Nic odluple neni!!!je to pod lakem tudiz z fabriky tam neco neni v poradku. Ty to mas stejne na patych dverich a zvetsuje se to??Nebo to neni koroze?

Odkaz ke komentáři

Já tam mám jasné boule pod lakem. Není to otřískaný, ale boule jdou zevnitř. Tedy vnitřní koroze. Nejdřív jsem to řešil přes autorizák. Ten neuspěl tak jsem to potom nafotil, nascenoval servisku a potom na: info@skoda-info.cz

EDIT: Jo a řešil jsem to letos v dubnu.

Editováno: , autor: Dodo-Kolín
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...