Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, mam dotaz, na OI, prestal bud fungovat alarm, nebo je vybita baterka (auto stoji v bazaru), proste ovladac nereaguje. Ale...., auto nejde odemcit ani klicem. "Caplik" jde tak vysunout do 2/3, ale neodemce, a klic "klade" odpor, ze by se snad zlomil, pri vetsim zaberu. Omlouvam se, vypada to, ze jsem uplne blbej, ale u auta jsem nebyl, volal mi znamy, kteremu se to stalo. Proto nevim presne info. Ostatni zamky, krome ridicova, jsou zaslepeny. Poradite, co s tim? Diky moc.

p.s. SPECHA :-)

Ahoj, jednou jsme toto resili na golfu a nakonec jsme napojili startovaci kabely pres spodek auta ( sundali kryt motoru ) jeden na kostru druhy na plus starteru a potom slo auto normalne otevrit dalkou.Jedine toto me napada nebo zkusit otevrit nejak kapotu.

Ahoj, jednou jsme toto resili na golfu a nakonec jsme napojili startovaci kabely pres spodek auta ( sundali kryt motoru ) jeden na kostru druhy na plus starteru a potom slo auto normalne otevrit dalkou.Jedine toto me napada nebo zkusit otevrit nejak kapotu.

Nebo kladívko co visi v autobusu, vedle okna:-):-):-)

• Autor

Jj, dik, to asi tak nejak dopadne, ale ja se za nim nedostanu, a on to sam nezvladne. Uvidime, diky moc. pivo.gif

To kladivko je taky dobrej napad, ale jak na svinu, mel jsem jeden trojuhelnik, jeste kdysi na moji OI, a minulej tyden jsem delal poradek v garazi, tak letel do kosa kol-137.gif , po nekolika rozvahach, jestli vyhodit , nebo ne. doh.gif

Ahoj, mam dotaz, na OI, prestal bud fungovat alarm, nebo je vybita baterka (auto stoji v bazaru), proste ovladac nereaguje. Ale...., auto nejde odemcit ani klicem. "Caplik" jde tak vysunout do 2/3, ale neodemce, a klic "klade" odpor, ze by se snad zlomil, pri vetsim zaberu. Omlouvam se, vypada to, ze jsem uplne blbej, ale u auta jsem nebyl, volal mi znamy, kteremu se to stalo. Proto nevim presne info. Ostatni zamky, krome ridicova, jsou zaslepeny. Poradite, co s tim? Diky moc.

p.s. SPECHA :-)

Tak nech sa stara BAZAR ako to auto otvorit!!!

NABUDUCE HLADAJ TEMA TU JE!!!

Upraveno od PROCHY603

• Autor

Je to muj kamos, kterej to v tom bazaru ma, tak nevim, co by se mel starat bazar. Tak nevim, co tady pises. A to tema jsem proste nenasel, asi nejsem tak dobrej!!!!!!!!!!!!! jak ty.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.